ALMA MATER MIKULÁS - 2023. DECEMBER 5. 16:30

savethedate_1.png

Közeleg az időszak, amikor ideje kifényesítenünk csizmáinkat, papírra vetni kívánságaikat és felkészülni a Mikulás érkezésére. Idén ismét ellátogat az SZTE Alma Mater Mikulás a József Attila Tanulmányi és Információs Központba december 5-én. Immáron 16. alkalommal várja sok szeretettel a volt hallgatókat, volt és jelenlegi dolgozókat csemetéikkel.

SZTE Alma Mater Mikulás - december 5.

A rendezvényen a részvétel a tagoknak és vendégeiknek ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. 

Az eseményre a regisztráció december 4-én 10.00-kor lezárult, regisztráció nélkül, kérjük ne jöjjenek az eseményre, kérjük feltétlenül jelentkezzenek e-mailben (almamater@szte.hu) vagy telefonon, ha kérdésük van!

Az ünnepségen 16:30-tól a szokásos kézműves foglalkozásokkal, játékokkal várjuk a gyermekeket,

majd 17:00 órától 17:45-ig a Sajtkukac Duó koncertje előzi meg

a Mikulás érkezését. 17:45-től a rajzverseny eredményhirdetése következik,

majd 18 órától a Mikulás megajándékozza az odalátogató gyerekeket. 

16:30-tól 19:00-ig előzetes jelentkezés alapján lehet igénybe venni majd az ingyenes Fotósarok szolgáltatásunkat, ahol fotós készít a gyerekekről egy karácsonyi hangulatú környezetben portrét. A Fotósarok BETELT!  Köszönjük a hatalmas érdeklődés! Erre való tekintettel a stúdiófotózás mellett a helyszínen selfie-box kipróbálására is lesz lehetőség.

Idén szintén megrendezésre kerül a rajzverseny is, melynek témája: Rajzold le a Mikulást és barátait! Beküldési határidő 2022.12.01. A részletek ITT elérhetőek.

A #almajóügy keretében idén is csatlakoztunk egy adománygyűjtési akcióhoz, ennek részleteit megismerhetitek itt. Vegyetek benne részt ti is, mert jónak lenni jó.

Kérdés esetén az almamater@szte.hu címre lehet írni.

Korábbi években megrendezett Mikulás rendezvényekről a képek ide kattintva elérhetőek. 

És hogy kik lesznek velünk idén kitelepülőként? Avagy az SZTE Alma Mater rendezvényein megszokott színes kavalkáddal várjuk a legapróbbaktól a kamaszokig a gyermekes családokat: 

mikulas-szponzor-poszt-5.png

mikulas-szponzor-poszt-4.png

mikulas-szponzor-poszt-3.png

mikulas-szponzor-poszt-2.png

mikulas-szponzor-poszt-1.png

mikulas-szponzor-poszt-9.png

mikulas-szponzor-poszt-8.png

mikulas-szponzor-poszt-7.pngmikulas-szponzor-poszt-11.pngmikulas-szponzor-poszt-10.png

A bejegyzés trackback címe:

https://sztealmamater.blog.hu/api/trackback/id/tr7618244355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete legfőbb célkitűzésének tekinti, egy olyan közösséget építsen, amelyben az egyetem öregdiákjai a diplomaszerzést követően is kapcsolatban maradhatnak az intézménnyel és egymással. Az Alma Mater-tagok részesei lehetnek az egyetemi életnek, értesülhetnek az itt zajló fejlesztésekről, rendezvényekről, és egyedülálló kedvezményrendszert vehetnek igénybe. A szervezet alapvető célcsoportját képezik az egyetemi oktatók és dolgozók mellett azok a volt hallgatók, akik a Szegedi Tudományegyetemen tanultak, és itt szerezték meg diplomájukat.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása