Karácsonyi adománygyűjtés az SZTE Alma Materrel

Az ünnepi szezonban szeretnénk összefogni, hogy azoknak is boldog karácsonyt teremtsünk, akiknek erre kisebb esélyük van. Idén is elindítottuk az SZTE Alma Mater Karácsonyi Adománygyűjtésünket, amellyel az Elszalasztott 1000 év KHE és a Szegedi Családok Átmeneti Otthonába juttatjuk el az ajándékokat és felajánlásokat. 

Mivel tudsz segíteni?

Ruházati adományok: Ha felesleges, jó állapotú ruháid, cipőid vannak, gondolj azokra, akiknek szükségük van rájuk. Főként a 3-15 éves gyerekeknek szeretnénk gyűjteni. Például téli ruhákat és meleg kabátokat, olyat, aminek Ti is örülnétek! 

Tartós élelmiszer: Gondoljunk azokra, akiknek segítségre van szükségük az étkezési lehetőségek terén.

Jó állapotú vagy új játékok: Olyan játékokat várunk, amelyeknek Ti is örülnétek!

Háztartási és tisztálkodási szerek: Főképp mosópor, öblítő, mosogatószer, wc papír, zsebkendő, szappan, tusfürdő, sampon, kozmetikai szerek szükségesek.

Édességek: Az édes finomságok mindig örömet okoznak, különösen az ünnepek alatt. Kérünk titeket, hogy segítsetek nekünk édességekkel is, hogy mindenki érezze a karácsonyi varázst.

Hol tudod leadni az adományokat?

SZTE Alma Mater Iroda (6722 Szeged, Honvéd tér 6.)

TIK ruhatár (6722 Szeged, Ady tér 10.)

Somogyi-Könyvtár (6720 Szeged, Dóm tér 1) (Ruhatár)

JATE Klub (6720 Szeged, Dugonics tér 13.)

 Keressétek az adománygyűjtő dobozokat!

A tárgyi adományokat november 20. és december 10. között várjuk, december 5-én pedig a TIK-ben megrendezésre kerülő SZTE Alma Mater Mikulás rendezvényre kitelepül az Elszalasztott 1000 év KHE, így a tárgyi adományok mellett a tűzifához és a háztartási cikkek cseréjéhez szükséges pénzadomány átadására is lehetőség lesz.

(Az SZTE Alma Mater Mikulás eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött a www.uniszegedalumni.com oldalon, de az adományokat nélküle is fogadjuk.)

Kérdés esetén keressetek bennünket bizalommal az almamater@szte.hu e-mail címen! 

Tegyük együtt feledhetetlenné az ünnepet azzal, hogy segítünk azoknak, akiknek a leginkább szükségük van rá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sztealmamater.blog.hu/api/trackback/id/tr9818260673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete legfőbb célkitűzésének tekinti, egy olyan közösséget építsen, amelyben az egyetem öregdiákjai a diplomaszerzést követően is kapcsolatban maradhatnak az intézménnyel és egymással. Az Alma Mater-tagok részesei lehetnek az egyetemi életnek, értesülhetnek az itt zajló fejlesztésekről, rendezvényekről, és egyedülálló kedvezményrendszert vehetnek igénybe. A szervezet alapvető célcsoportját képezik az egyetemi oktatók és dolgozók mellett azok a volt hallgatók, akik a Szegedi Tudományegyetemen tanultak, és itt szerezték meg diplomájukat.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása