Az Alumni Mentorprogram 19. ciklusa
Alumni Mentoring Programme 19th cycle

amp_megny.png

.Az Alumni Mentorprogram hivatalos megnyitójával 2023. február 28-án elkezdődik a program 19. ciklusa. Az idei megnyitón kiemelt szerepet kap a hatékony mentorálási együttműködés felépítésének kérdése a minél sikeresebb és tartalmasabb mentorálási együttműködések érdekében.

Az Alumni mentorprogram 2014 tavaszán indult, azóta 268 mentor és 564 hallgató vitt véghez 699 sikeres mentorálást, awww.uniszegedalumni.com honlap segítségével pedig jelenleg már 1450 mentor várja a hallgatók jelentkezését 36 országból.

A tavaszi ciklus során a pillanatnyi állás szerint 60 hallgató kezdi meg együttműködését választott mentorral, de a mivel a program keretei rugalmasak, így március elején még lehetőség van gyorsított eljárásban csatlakozni a tavaszi félévi programhoz is. Információval az SZTE Alma Mater munkatársai szolgálhatnak az almamater@szte.hu címen.

Az Alumni Mentorok Klubja a tavaszi félévben is 2 alkalommal tervez találkozót. A csatlakozás nyitott minden alumni mentor számára, aki rendelkezik legalább egy sikeresen lezárt mentorálási együttműködéssel. Céljuk egy olyan közeg létrehozása, ahol a mentoroknak mentortársakkal tapasztalatot cserélhetnek. Egyfajta szupervíziós lehetőség, ugyanakkor a szakmai kapcsolatok erősödésének biztosítása, egymás segítése és támogatása. Egy új szellemű közösség, ami inspirál, felemel és ahova jó tartozni.

A hallgatók számára a mentorálási együttműködésen túl ismét Önbizalomnövelde Workshop-ot is biztosítunk, a pontos időponttal és a regisztrációval a későbbiek folyamán jelentkezünk.

Sok sikert kívánnak az Alma Mater munkatársai a programban résztvevőknek!

....................................................................................................

The official launch of the Alumni Mentoring Programme on 28 February 2023 will mark the start of the 19th cycle of the programme. This year's launch will focus on building effective mentoring partnerships to ensure the most successful and meaningful mentoring partnerships.

The Alumni Mentoring Programme was launched in spring 2014 and since then, 268 mentors and 564 students have successfully completed 699 mentorships, and the websitewww.uniszegedalumni.com is now open to applications from 1450 mentors from 36 countries.

For the spring cycle, 60 students will currently start working with their chosen mentor, but as the programme is flexible, there is still a fast-track option to join the spring semester programme in early March. For information, please contact the SZTE Alma Mater staff at almamater@szte.hu.

The Alumni Mentors Club is planning 2 meetings in the spring semester. Joining is open to all alumni mentors who have at least one successfully completed mentoring collaboration. Their goal is to create a medium where mentors can exchange experiences with fellow mentors. It is an opportunity for supervision, but also to strengthen professional relationships, help and support each other. A community of new minds that inspires, uplifts and is fun to belong to.

In addition to the mentoring collaboration, we will again offer a Confidence Building Workshop for students, with exact dates and registration to be announced later.

Alma Mater staff wishes all participants success programme!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sztealmamater.blog.hu/api/trackback/id/tr9418056384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete legfőbb célkitűzésének tekinti, egy olyan közösséget építsen, amelyben az egyetem öregdiákjai a diplomaszerzést követően is kapcsolatban maradhatnak az intézménnyel és egymással. Az Alma Mater-tagok részesei lehetnek az egyetemi életnek, értesülhetnek az itt zajló fejlesztésekről, rendezvényekről, és egyedülálló kedvezményrendszert vehetnek igénybe. A szervezet alapvető célcsoportját képezik az egyetemi oktatók és dolgozók mellett azok a volt hallgatók, akik a Szegedi Tudományegyetemen tanultak, és itt szerezték meg diplomájukat.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása