Alumni mentorprogam 19. ciklus - Megnyitó
Az SZTE Alma Mater Alumni mentorprogram 2022/23-as tanév tavaszi ciklusának nyitórendezvényére 2023. február 28-án kerül sor, 10.30 és 12.00 között. A helyszín az SZTE GTK épületének Aulája.

 img_1261.jpgAz Alumni Mentorprogramunk kiválasztási folyamatát követő eseményünkön  tájékoztatjuk a program résztvevőit a tavaszi ciklus folyamatáról, illetve alkalom nyílik a programban résztvevő mentorok és a kiválasztott mentoráltak személyes találkozására, az írásbeli kapcsolatfelvétel megerősítésére.
Aktív mentorálási együttműködéssel rendelkező feleknek tehát mindenképpen javasoljuk a részvételt.
Az idei megnyitón kiemelt szerepet kap a hatékony mentorálási együttműködés felépítésének kérdése, ezért azon új mentoroknak is javasoljuk a részvételt, akiknek nincs aktív mentorálásuk, de szeretnék fejleszteni magukat ezen a téren.

Kérjük, a regisztrációval visszajelezni szíveskedjen, mert a helyszín befogadóképessége limitált.

 

PROGRAM:

2023. február 28. (kedd) 10.30
GTK Aula (Szeged, Kálvária sgt. 1.)

10.30 - 10.35 Megnyitó - Dr. Bene Tamás, Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgató

10.35 - 10.40 Köszöntő - Prof. Dr. Görög Márta, Alumni ügyekért felelős rektori megbízott
10.40 - 10.45 Operatív tudnivalók, felmerülő kérdések - Gerháth Györgyi, program koordinátor
10.45 - 10.55 Hogyan alakítsuk ki az ideális mentorálási együttműködést? - Seres Erika, HR szakértő, alumni mentor
11.00 - 12.00 Kötetlen beszélgetés - mentorok és mentoráltak ismerkedése

A bejegyzés trackback címe:

https://sztealmamater.blog.hu/api/trackback/id/tr3018055212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete legfőbb célkitűzésének tekinti, egy olyan közösséget építsen, amelyben az egyetem öregdiákjai a diplomaszerzést követően is kapcsolatban maradhatnak az intézménnyel és egymással. Az Alma Mater-tagok részesei lehetnek az egyetemi életnek, értesülhetnek az itt zajló fejlesztésekről, rendezvényekről, és egyedülálló kedvezményrendszert vehetnek igénybe. A szervezet alapvető célcsoportját képezik az egyetemi oktatók és dolgozók mellett azok a volt hallgatók, akik a Szegedi Tudományegyetemen tanultak, és itt szerezték meg diplomájukat.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása