Mitől jó az SZTE Alma Mater Weekend?
Maroknyi lelkesedés, csipetnyi jó szándék, sok tervezés és rengeteg mosoly.

Végy egy maroknyi alumni munkatársat, akik szerint nincs lehetetlen és a problémákat kihívásként fogják fel. Adj hozzá két-három rendezvényszervező kollégát, akik segítenek megoldani a technikai feltételeket. Egészítsd ki mindezt sokszínű és izgalmas együttműködő partnerekkel az egyetemen belülről és kívülről, majd fűszerezd az alumni közösség önkénteseivel, végül tálald egy csodálatos, érdeklődő és nyitott SZTE-s dolgozói és alumni közösségnek, és kész is a mosolyokkal teli rendezvény.

Ez az SZTE Alma Mater Weekend Családi és Sportnap receptje.

img_8973.jpg

Köszönjük mindenkinek, hogy idén is velünk tartottatok! 

Szinte felsorolni is lehetetlen, milyen sok-sok együttműködő partner összhangja az alapja ennek a nagyszerű rendezvénynek évről évre, illetve ha ebben a cikkben felsorolnánk, nagyon hosszúra nyúlna. Inkább csak képes galériával villantunk fel belőle pár részletet, de aki szeretné őket megszámolni, ebben a bejegyzésben minden együttműködő partnert megtalál.

A képek folyamatosan érkeznek a fotósoktól. Az összes kép elérhető és letölthető regisztrációt követően az SZTE Alma Mater oldaláról. 

Hálásak vagyunk az SZTE Alma Mater önkénteseinek, hogy szívvel, lélekkel, aktív közreműködőként velünk voltak a helyszínen. Soha ennyien nem jelezték még számunkra, hogy szívesen segítenek a rendezvény megvalósításában, és külön örülünk a nemzetközi hallgatók érkezésének, fantasztikus élmény volt a kislányoknak!

We were especially happy to welcome the international students in the event. It was a fantastic experience for the little girls that you were with us!

Ha szívesen adnál visszajelzést nekünk a rendezvényről, megteheted ezen KÉRDŐÍV segítségével, vagy küldhetsz üzenetet is nekünk. 

Fotók: Eperjesi Jázmin, Móró Bianka, Pünkösti Dorina

 

A rendezvény partnerei, vagyis a nyeremények felajánlói:
partnereklogo_1_2.png

 Találkozzunk 2025-ben! Mi ott leszünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://sztealmamater.blog.hu/api/trackback/id/tr2518430995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete legfőbb célkitűzésének tekinti, egy olyan közösséget építsen, amelyben az egyetem öregdiákjai a diplomaszerzést követően is kapcsolatban maradhatnak az intézménnyel és egymással. Az Alma Mater-tagok részesei lehetnek az egyetemi életnek, értesülhetnek az itt zajló fejlesztésekről, rendezvényekről, és egyedülálló kedvezményrendszert vehetnek igénybe. A szervezet alapvető célcsoportját képezik az egyetemi oktatók és dolgozók mellett azok a volt hallgatók, akik a Szegedi Tudományegyetemen tanultak, és itt szerezték meg diplomájukat.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása