SZTE Alma Mater Weekend Családi és Sportnap
Ismét itt az SZTE Alma Mater Weekend! Június 15-én várjuk a kicsiket és a nagyokat izgalmas családi programokkal, egyéni és csoportos sportolási lehetőségekkel, kari versenyekkel és az elmaradhatatlan főzőversennyel, a Gasztro Materrel. A Hattyas sori SZTE Sportközpontban idén is ugrálóvár, sportok gyerekeknek és felnőtteknek, kézműves foglalkozások, henna és arcfestés, izgalmas, tudományos kísérletek, környezetvédelmi és esélyegyenlőségi kihívások, kari versenyek és a pecsétes menetlevéllel megszerezhető nyeremények várják a volt- és jelenlegi SZTE-s hallgatókat és dolgozókat, valamint családtagjaikat és barátaikat.
weekend_2024_facebook-borito.png

Ezen a sokszínű SZTE-s programon babzsákokkal, pihenőhelyekkel, jókedvvel készülünk számotokra, hogy egy jót beszélgethess, mint régen. Ha pedig megéheznétek, megszomjaznátok, már nem kell a boltig mennetek, a GasztroKertben harapnivalót, egészséges frissítőket és édes finomságokat is vásárolhattok. Szervezd ki a szombati ebédet az Alma Weekendre, és légy megint felszabadult egyetemista!

Ahogy mindig, úgy idén is a rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az SZTE volt és jelenlegi hallgatói, dolgozói június 14-ig regisztrálhatnak az SZTE Alma Mater honlapján keresztül.  Minden regisztrálónak maximum 10 vendég meghívására van lehetősége, érdemes tehát a család, a gyermekek barátait is invitálni, hogy egy igazán vidám szombat kerekedjen belőle.

Az Alma Mater Weekendre szombaton 8.30-tól lehet érkezni, a program szokás szerint 9.15-től egy közös bemelegítéssel indul, majd színpadi bemutatókkal színesítve a hangulatot megkezdődik a programkavalkád.

sportprogramok_reservio_3.png

A vendégek rövid bemutatók után vagy az állomásokon maguk is szabadon kipróbálhatják a sportokat. Belekóstolhatnak a floorball, az akrobatika és zsonglőrködés izgalmas világába, lecsúszhatnak a nyári sípályán, de lesz itt röplabda, kosárlabda, falmászás, íjászat, ping-pong, tollas, küzdősportok, ugrálókötél, kangoo, trx, gerincjóga, aerial jóga, gerinctorna. Még felsorolni is fárasztó. Az elkövetkező napokban minden egyes programelemet részletesen is bemutatunk. A termekben megrendezésre kerülő csoportos órákra és sportokra előzetes regisztrációt javaslunk a kellemetlenségek elkerülése végett.

kariversenyek_1.pngAz Alma Mater Weekenden kiderül, hogy az SZTE Lépjük meg! tavaszi kihívás keretében mely kar lett a Legaktívabb és a Legsportosabb.

Várunk mindenkit, aki velünk Lépi meg a tavaszi kihívás kilométereit, mert a nyereményeső itt vár rátok. 

SZTE Lépjük meg! eredményhirdetés: 11.30

De a versengés ezzel még nem ér véget! A helyszínen kicsik és nagyok egész délelőtt ergométerrel és kosárlabdával gyűjthetik a pontokat saját karuk számára, hogy kiderüljön melyik a Weekend Leghúzósabb és Legpontosabb Kara. A Kari Kötélhúzásra 4 fős csapatok jelentkezését várjuk. 

gyermekprogramok.pngMíg a felnőttek beszélgetnek, a gyerekek szórakoztatásáról ismét menetleveles gyerekfoglalkoztató kavalkád gondoskodik. Színes buborékok, ugrálóvár, kézműveskedés, társasjátékok, óriáskirakó, mini-ninja pálya, sportágválasztó, henna és arcfestés, még leírni is sok. Velünk lesznek sportolók, csapatok, hogy közelebb hozzuk a gyerekekhez a sportágakat. A gyerekek mindent kipróbálhatnak a helyszínen, az elkövetkező napokban minden egyes programelemet részletesen is bemutatunk. Aki szeretné, az a helyszínen menetlevelet kaphat, és a különböző állomások meglátogatásával pecsétet gyűjthet, jogosultságot szerezve ezzel a nyereménysorsoláson való részvételre.

Hogy a felnőttek se maradjanak ki a nyereményesőből, számukra fotóverseny indul, a rendezvényt követő hetekben közösen keressük a 2024-es Weekend legjobb fotóját.

gasztromater_2.pngIsmét lesz GasztroMater, egyetemi főzőverseny a megszokott módon: karokat, intézeteket képviselő csapatok mérhetik össze tudásukat a bográcsos ételek területén az Aranyfakanál Díjért.

Idén Prof. Dr. Karikó Katalin, első női Nobel-díjas alumnánk tiszteletére, az egyik kedvenc ételéből, a lebbencsből különdíjat és kategóriát hirdetünk. részletekért kattints a címre!

A csapatok jelentkezését az almamater@szte.hu címre várjuk legkésőbb június 5-ig. Érdemes időben szervezkedni, mert a terület befogadóképessége okán az induló csapatok száma limitált!

Töltsünk egy fergeteges napot együtt! 

 A rendezvény partnerei, vagyis a nyeremények felajánlói:

partnereklogo_3.png

A bejegyzés trackback címe:

https://sztealmamater.blog.hu/api/trackback/id/tr2118398697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete legfőbb célkitűzésének tekinti, egy olyan közösséget építsen, amelyben az egyetem öregdiákjai a diplomaszerzést követően is kapcsolatban maradhatnak az intézménnyel és egymással. Az Alma Mater-tagok részesei lehetnek az egyetemi életnek, értesülhetnek az itt zajló fejlesztésekről, rendezvényekről, és egyedülálló kedvezményrendszert vehetnek igénybe. A szervezet alapvető célcsoportját képezik az egyetemi oktatók és dolgozók mellett azok a volt hallgatók, akik a Szegedi Tudományegyetemen tanultak, és itt szerezték meg diplomájukat.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása