GasztroMater 2024
Az SZTE Alma Mater Weekend elmaradhatatlan része a GasztroMater egyetemi főzőverseny.

A korábbi évekhez hasonlóan egyetemi egységek, alumni, hallgatói társaságok jelentkezését várjuk a bográcsos ételek elkészítéséhez, hogy kiderüljön, kié lesz 2024-ben az Aranyfakanál Díj. 

Várjuk a csapatok jelentkezését az almamater@szte.hu címre legkésőbb június 5-ig. Érdemes időben szervezkedni, mert a terület befogadóképessége okán az induló csapatok száma limitált!

gasztromater_1.png

Kiírás:

Tisztelt Nevezők!

Kérjük, részletesen olvassák át az GasztroMATER, az egyetemi főzőverseny alábbi tájékoztatóját a zökkenőmentes lebonyolítás érdekében.

Nevezhető ételek

A baráti hangulatú versenyre nevezni a csapat igénye szerint bármely, szabad tűzön és tűzifán készült étellel lehet.

Új különdíj kategória

Idén Prof. Dr. Karikó Katalin, az első magyar női Nobel-díjas alumnánk előtt tisztelgünk, így az egyik kedvenc ételét, az öreglebbencset/slambucot elkészítők legjobbját különdíjjal is jutalmazzuk.

Értékelés

A versenyen résztvevők munkáit 3 fős zsűri bírálja el. A győztes elnyeri a „SZTE Alma Mater Aranyfakanál díját” és szponzori ajándékokat, illetve a szakmai zsűrivel egyeztetve több különdíjat is hirdetünk további ajándékokkal.

A szervezők által biztosított feltételek

A jelentkező csapatoknak (min. 10 fő) biztosítani tudjuk előzetes meghatározott lista és egyeztetés alapján az elkészítendő ételhez az alapanyagokat:

  • 15 főig 10.000 Ft értékben, 
  • 15 főnél nagyobb csapatok esetén 15.000 Ft értékben, 
  • 25 főnél nagyobb csapatoknál pedig 20.000 Ft értékben. 
  • Csapatonként 1 db. bográcsot és a tűzifát is biztosítunk.

Egyéb főzőalkalmatosságról, a kereten felüli vagy a megadott listában nem szereplő hozzávalókról a csapatnak kell gondoskodni - a  csapatok igény szerint bővíthetik saját maguk a kívánt hozzávalókat.

A főzőhelyek korlátos száma miatt kérjük előre jelezzék a hozni kívánt további bográcsok számát.

A nevezéshez az alábbiakra van szükség:

  • Csapat neve
  • Kérjük, írják meg, hogy a csapatukban hány fő szeretne étkezni (ebből hány fő gyerek), és hogy hoznak-e saját bográcsot, főzőalkalmatosságot?
  • Csapatkapitány neve és elérhetősége.

Kérjük, minden csapattag(ot) regisztráljon/janak majd  az eseménynél, jelöljék az adott résznél, hogy a főző verseny résztvevői. Eseményregisztráció: https://uniszegedalumni.com/events/1456

 A rendezvény partnerei, vagyis a nyeremények felajánlói:

partnereklogo_1_2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://sztealmamater.blog.hu/api/trackback/id/tr4618404327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete legfőbb célkitűzésének tekinti, egy olyan közösséget építsen, amelyben az egyetem öregdiákjai a diplomaszerzést követően is kapcsolatban maradhatnak az intézménnyel és egymással. Az Alma Mater-tagok részesei lehetnek az egyetemi életnek, értesülhetnek az itt zajló fejlesztésekről, rendezvényekről, és egyedülálló kedvezményrendszert vehetnek igénybe. A szervezet alapvető célcsoportját képezik az egyetemi oktatók és dolgozók mellett azok a volt hallgatók, akik a Szegedi Tudományegyetemen tanultak, és itt szerezték meg diplomájukat.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása