Children's Day fundraising : We helped together!

gyereknapi_adomanygyujtes_facebook-bejegyzes_1.png

Our spring charity campaign was another big success, with a huge amount of donations collected on Children's Day. The collected donations were given to the Fatima House Foundation in Ópusztaszer, who will deliver the packages to children in need in and around Ópusztaszer. This will ensure that we put a smile on the faces of as many children as possible on the occasion of Children's Day.

The success of the event was greatly helped by the Szeged University Choir, without whom the collection would not have been so rich.

Thank you to everyone who contributed to make the lives of children in need brighter!

Remember, next time we are planning a school supplies collection and we hope that many of you will join us again!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sztealmamater.blog.hu/api/trackback/id/tr4618411855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete legfőbb célkitűzésének tekinti, egy olyan közösséget építsen, amelyben az egyetem öregdiákjai a diplomaszerzést követően is kapcsolatban maradhatnak az intézménnyel és egymással. Az Alma Mater-tagok részesei lehetnek az egyetemi életnek, értesülhetnek az itt zajló fejlesztésekről, rendezvényekről, és egyedülálló kedvezményrendszert vehetnek igénybe. A szervezet alapvető célcsoportját képezik az egyetemi oktatók és dolgozók mellett azok a volt hallgatók, akik a Szegedi Tudományegyetemen tanultak, és itt szerezték meg diplomájukat.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása