Children's Day fundraising

Help with the SZTE Alma Mater!

432117187_928583635781910_268515510026415158_n.jpg

Children's Day is coming up and we would like to help children in need in Ópusztaszer and its surroundings. Through fundraising we support Fatima House Foundation to make more children smile on this holiday.

How can you help?
🧸Children's toys (from infants to primary school): dolls, plushies, storybooks, colouring books, board games, small cars.
🍫 Sweets: both sweet and snacks are welcome
🧴 Cleaning products: shower gel, shampoo, soap, toilet paper, tissues, etc.
🎁For teenagers, we also welcome donations of board games, books, make-up, trinkets!

If you would like to help, donations are welcome between 25 March and 21 May at the SZTE Alma Mater office (Szeged, Honvéd tér 6, office 33) or in the donation box at the Customer Service desk in TIK.😇🎁

If you have any questions, please feel free to contact us at almamater@szte.hu! 😊💌

A bejegyzés trackback címe:

https://sztealmamater.blog.hu/api/trackback/id/tr1118370031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete legfőbb célkitűzésének tekinti, egy olyan közösséget építsen, amelyben az egyetem öregdiákjai a diplomaszerzést követően is kapcsolatban maradhatnak az intézménnyel és egymással. Az Alma Mater-tagok részesei lehetnek az egyetemi életnek, értesülhetnek az itt zajló fejlesztésekről, rendezvényekről, és egyedülálló kedvezményrendszert vehetnek igénybe. A szervezet alapvető célcsoportját képezik az egyetemi oktatók és dolgozók mellett azok a volt hallgatók, akik a Szegedi Tudományegyetemen tanultak, és itt szerezték meg diplomájukat.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása