SZTE Alma Mater Weekend 2023. június 10.
Zárd a tanévet velünk és kezdd a nyarat egy fergeteges családi és sportnappal!

save_the_date.png

Ismét itt az SZTE Alma Mater Weekend! Június 10-én várjuk a kicsiket és a nagyokat izgalmas családi programokkal, egyéni és csoportos sportolási lehetőségekkel, kari versenyekkel és az elmaradhatatlan főzőversennyel, a Gasztro Materrel. A Hattyas sori SZTE Sportközpontban idén is ugrálóvár, sportok gyerekeknek és felnőtteknek, kézműves foglalkozások, henna és arcfestés, izgalmas, tudományos kísérletek, környezetvédelmi és esélyegyenlőségi kihívások, kari versenyek és a pecsétes menetlevéllel megszerezhető nyeremények várják a volt- és jelenlegi SZTE-s hallgatókat és dolgozókat, valamint családtagjaikat és barátaikat.

"Ami itt nincs, az nem is létezik." - nyilatkozta az SZTE Alma Mater munkatársa, utalva a programok sokszínűségére. Ahogy mindig, úgy idén is a rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az SZTE volt és jelenlegi hallgatói, dolgozói június 9-ig regisztrálhatnak az SZTE Alma Mater honlapján keresztül.  Minden regisztrálónak maximum 10 vendég meghívására van lehetősége, érdemes tehát a család, a gyermekek barátait is invitálni, hogy egy igazán vidám szombat kerekedjen belőle.

emmarozs.jpg

A helyszínen kávé, frissítők, fagylalt, valamint egyszerűbb ételek vásárlására lehetőséget biztosítunk, de ha biztosra szeretnél menni és nem szeretnél cipekedni, rendeld meg már most az Emmarozs által összeállított Alma Weekend Piknik Csomagot. Rendeld meg előre, fizesd online és vedd át a helyszínen!

Az Alma Mater Weekendre szombaton 8.30-tól lehet érkezni, a program szokás szerint 9.15-től egy közös bemelegítéssel indul, majd színpadi bemutatókkal színesítve a hangulatot megkezdődik a programkavalkád.


sportprogramok_reservio_1.pngA vendégek rövid bemutatók után vagy az állomásokon maguk is szabadon kipróbálhatják a sportokat. Belekóstolhatnak a rögbi, amerikai foci, akrobatika és zsonglőrködés izgalmas világába, lecsúszhatnak a nyári sípályán, de lesz itt tengó, röplabda, kosárlabda, falmászás, íjászat, görkorcsolya, ping-pong, tollas, küzdősportok, ugrálókötél, kangoo, trx, funkcionális jóga, aerial jóga, gerinctorna. Még felsorolni is fárasztó. Az elkövetkező napokban minden egyes programelemet részletesen is bemutatunk. A termekben megrendezésre kerülő csoportos órákra és sportokra előzetes regisztrációt javaslunk a kellemetlenségek elkerülése végett. A regisztrációs felület innen elérhető.

 

kariversenyek.pngAz Alma Mater Weekenden kiderül, hogy az SZTE Lépjük meg! tavaszi kihívás keretében mely kar lett a Legaktívabb és a Legsportosabb. De a versengés ezzel még nem ér véget. A helyszínen kicsik és nagyok egész délelőtt ergométerrel és kosárlabdával gyűjthetik a pontokat saját karuk számára, hogy kiderüljön melyik a Weekend Leghúzósabb és Legpontosabb Kara. A Kari Tengó Bajnokságra 2 fős, a Kari Kötélhúzásra 4 fős csapatok jelentkezését várjuk. Részletes kiírás itt elérhető.

 

 

mennyi_minden_var.pngA gyermekeknek idén is számos programmal készültek a szervezők. A gyerekek mindent kipróbálhatnak a helyszínen, az elkövetkező napokban minden egyes programelemet részletesen is bemutatunk. Aki szeretné, az a helyszínen menetlevelet kaphat, és a különböző állomások meglátogatásával pecsétet gyűjthet, jogosultságot szerezve ezzel a nyereménysorsoláson való részvételre.

Hogy a felnőttek se maradjanak ki a nyereményesőből, számukra fotóverseny indul, a rendezvényt követő hetekben közösen keressük a 2023-as Weekend legjobb fotóját.

fozoverseny.pngAz Alma Mater Weekend elmaradhatatlan része a Gasztro Mater egyetemi főzőverseny. A korábbi évekhez hasonlóan egyetemi egységek, baráti társaságok jelentkezését várjuk, a baráti bográcsos ételek elkészítéséhez, és hogy kiderüljön, kié lesz 2023-ban az Aranyfakanál Díj!

A részletes kiírás 2023. május 22-től lesz elérhető, de addig is várjuk a csapatok jelentkezését az almamater@szte.hu címre. Érdemes időben szervezkedni, mert a terület befogadóképessége okán az induló csapatok száma limitált!

 Töltsünk egy fergeteges napot együtt! 

 A rendezvény partnerei, vagyis a nyeremények felajánlói:

partnereklogo.png

A bejegyzés trackback címe:

https://sztealmamater.blog.hu/api/trackback/id/tr6418127068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete legfőbb célkitűzésének tekinti, egy olyan közösséget építsen, amelyben az egyetem öregdiákjai a diplomaszerzést követően is kapcsolatban maradhatnak az intézménnyel és egymással. Az Alma Mater-tagok részesei lehetnek az egyetemi életnek, értesülhetnek az itt zajló fejlesztésekről, rendezvényekről, és egyedülálló kedvezményrendszert vehetnek igénybe. A szervezet alapvető célcsoportját képezik az egyetemi oktatók és dolgozók mellett azok a volt hallgatók, akik a Szegedi Tudományegyetemen tanultak, és itt szerezték meg diplomájukat.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása