Gyermekkavalkád Liget az Alma Mater Weekenden

gyermekprogramok_1.png

A gyermekeknek idén is számos programmal készültek a szervezők. A gyerekek mindent kipróbálhatnak a helyszínen, az elkövetkező napokban minden egyes programelemet részletesen is bemutatunk. Aki szeretné, az a helyszínen menetlevelet kaphat, és a különböző állomások meglátogatásával pecsétet gyűjthet, jogosultságot szerezve ezzel a nyereménysorsoláson való részvételre.

A Programkavalkád együttműködő partnerei:

Decathlon Szeged

Sajtkukac Játszóház

Fantasy Kids Gyerekprogramok (zsonglőr)

Zöld Út Konzorcium (környezetvédelem)

Interaktív Természetismereti Tudástár

 SZOTE Cheerleaders és SZTE-SZRSC PomPom Girls

Mézes Mazsolka Meséi

SZTE Füvészkert

Katandi és Betta (henna és arcfestés)

Idén is előzetes jelentkezést követően lesz lehetőség hennafestésre Katandival és arcfestésre Bettával. Mivel limitáltak a helyek (egy  minta elkészítésére kb. 7-10 perc áll rendelkezésre), jelentkezési sorrend alapján alakul ki a beosztás. Az időpont visszaigazolásáról a rendezvény előtt e-mailt fogunk küldeni. Csak a visszaigazolt jelentkezések alapján tudjuk a helyszínen az érkezőket fogadni!! Kérjük, hogy a csúszások elkerülése végett az időpont előtt 5 perccel érkezzetek az állomáshoz. Ha mégsem tudtok részt venni, kérlek jelezzétek!
Jelentkezni itt tudtok: https://forms.gle/4msZkv3WdhxsJ9nr7

Hogy a felnőttek se maradjanak ki a nyereményesőből, számukra fotóverseny indul, a rendezvényt követő hetekben közösen keressük a 2023-as Weekend legjobb fotóját.

Az Alma Mater Weekendre az SZTE volt és jelenlegi hallgatói, dolgozói vendégeikkel június 9-ig regisztrálhatnak az SZTE Alma Mater honlapján keresztül. 

 

 A rendezvény partnerei, vagyis a nyeremények felajánlói:

partnereklogo.png

A bejegyzés trackback címe:

https://sztealmamater.blog.hu/api/trackback/id/tr1118127554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete legfőbb célkitűzésének tekinti, egy olyan közösséget építsen, amelyben az egyetem öregdiákjai a diplomaszerzést követően is kapcsolatban maradhatnak az intézménnyel és egymással. Az Alma Mater-tagok részesei lehetnek az egyetemi életnek, értesülhetnek az itt zajló fejlesztésekről, rendezvényekről, és egyedülálló kedvezményrendszert vehetnek igénybe. A szervezet alapvető célcsoportját képezik az egyetemi oktatók és dolgozók mellett azok a volt hallgatók, akik a Szegedi Tudományegyetemen tanultak, és itt szerezték meg diplomájukat.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása