ISMÉT ALMA MATER MIKULÁS - 2022. December 5. 16:30

ujra_mikulas.jpg

Az SZTE Alma Mater Mikulás ünnepségen való részvétel ingyenesde regisztrációhoz kötött. A regisztrációt lezártuk, kérdés , kérés esetén kérjük,  írjon az almamater@szte.hu e-mail címre. 

Közeleg az időszak, amikor ideje kifényesítenünk csizmáinkat, papírra vetni kívánságaikat és felkészülni a Mikulás érkezésére. Idén ismét ellátogat az SZTE Alma Mater Mikulás a József Attila Tanulmányi és Információs Központba december 5-én. Immáron 15. alkalommal várja sok szeretettel a volt hallgatókat, volt és jelenlegi dolgozókat csemetéikkel.

Az ünnepségen 16:30-tól a szokásos kézműves foglalkozásokkal, játékokkal várjuk a gyermekeket, majd 17:00 órától 17:45-ig a Habakuk Zenekar koncertje előzi meg a Mikulás érkezését. 17:45-től a rajzverseny eredményhirdetése következik, majd 18 órától a Mikulás megajándékozza az odalátogató gyerekeket. 16:30-tól 19:30-ig előzetes jelentkezés alapján lehet igénybe venni az ingyenes fotósarok szolgáltatásunkat, melynek keretein belül 3 darab portré fotóval gazdagodhatnak a résztvevők.

Fotósarok: A rendezvény ideje alatt előzetes időbeosztás alapján folyamatosan portré fotók készülnek a gyerekekről. Amíg a Mikulás nem érkezik meg, a gyerekek egy karácsonyi hangulatú környezetben lesznek fényképezve.

❗ Ha szeretnének jelentkezni erre a szolgáltatásra a regisztrációs űrlapon keresztül van rá lehetőség. Érdemes minél hamarabb, mert helyek száma limitált és jelentkezési sorrend alapján fogjuk beosztani a jelentkezőket. 

Idén szintén megrendezésre kerül a rajzverseny is melynek témája a Mikulás tevékenységének elképzelése az elmúlt 2 évben. Beküldési határidő 2022.11.28.

Akik biztosan velünk lesznek:

  • CoreTerem- Gerinc-, Mozgás-, és Képességfejlesztő Központ
  • Interaktív Természetismereti Tudástár
  • Mézes Mazsolka Báb
  • Sajtkukac Játszóház
  • SZTE Klebelsberg Könyvtár
  • Alma Önkéntes Kézműveskedők
  • Zöld Út Konzorcium

Az SZTE Alma Mater Mikulás ünnepségen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött A regisztrációt lezártuk, kérdés , kérés esetén kérjük,  írjon az almamater@szte.hu e-mail címre. 

Kérdés esetén az almamater@szte.hu címre lehet írni.

Korábbi években megrendezett Mikulás rendezvényekről a képek ide kattintva elérhetőek. 

 Támogatói partnereink

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sztealmamater.blog.hu/api/trackback/id/tr6917981056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete legfőbb célkitűzésének tekinti, egy olyan közösséget építsen, amelyben az egyetem öregdiákjai a diplomaszerzést követően is kapcsolatban maradhatnak az intézménnyel és egymással. Az Alma Mater-tagok részesei lehetnek az egyetemi életnek, értesülhetnek az itt zajló fejlesztésekről, rendezvényekről, és egyedülálló kedvezményrendszert vehetnek igénybe. A szervezet alapvető célcsoportját képezik az egyetemi oktatók és dolgozók mellett azok a volt hallgatók, akik a Szegedi Tudományegyetemen tanultak, és itt szerezték meg diplomájukat.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása