SZTE Füvészkert - Rózsakert: Játssz velünk és nyerj!

img_0740.jpg

 A füvészkertben nem csak a Kaliforniai gyantásciprussal állítottunk emléket a kihívás számára. A gyűjtött percekkel kiérdemelt legaktívabb és legtöbb percet gyűjtő kari kupát idén a TTIK vihette el, de a többiek erőfeszítését is díjaztuk, így minden résztvevő kar egy rózsát kapott a megújult rózsakertben, egy-egy örökbefogadó táblával.

A kihívásban résztvevő karok és az örökbefogadott rózsák:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar - Casino

SZTE Bartók Béla Művészeti Kar - Erkel Ferenc emléke

SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar - Johann Wolfgang von Goethe

SZTE Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar - Bianca

SZTE Fogorvostudományi Kar - Stromboli

SZTE Gazdaságtudományi Kar - Fortuna

SZTE Gyógyszerésztudományi Kar - Aspirin

SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar - Petőfi Sándor emléke

SZTE Mérnöki Kar - Kós Károly emléke

SZTE Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar - Marie Curie

SZTE Természettudományi és Informatikai Kar - Kempelen Farkas emléke

Az alábbi galériában megtekinthetitek az örökbefogadott rózsákról készült fotókat.

Játssz velünk és nyerj értékes Alma Materes ajándékokat!

A nyereményjátékban való részvételhez, személyesen kell ellátogatnotok a Füvészkertbe és a megújult rózsakertben megkeresnetek a karok által örökbe fogadott 11 darab rózsatövet. Készítettünk számotokra egy térképet, amit lementhettek és jelöljétek be rajta a karok által örökbefogadott rózsák helyét. A kitöltött térképeket elküldhetitek számunkra Facebookon, Instagramon vagy akár e-mailben is. A nyereményjáték beküldésének a határideje: 2022. október 31.

insta_posztok_3.png

 

A Füvészkert 100. évfordulója alkalmából 2022. október 8-án kerül megrendezésre egy születésnapi családi nap, amely szintén egy jó lehetőséget biztosít a rózsakert megtekintéséhez és a játékban való részvételhez. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sztealmamater.blog.hu/api/trackback/id/tr8417943636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete legfőbb célkitűzésének tekinti, egy olyan közösséget építsen, amelyben az egyetem öregdiákjai a diplomaszerzést követően is kapcsolatban maradhatnak az intézménnyel és egymással. Az Alma Mater-tagok részesei lehetnek az egyetemi életnek, értesülhetnek az itt zajló fejlesztésekről, rendezvényekről, és egyedülálló kedvezményrendszert vehetnek igénybe. A szervezet alapvető célcsoportját képezik az egyetemi oktatók és dolgozók mellett azok a volt hallgatók, akik a Szegedi Tudományegyetemen tanultak, és itt szerezték meg diplomájukat.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása