Matek emelt érettségire készülsz? Ezt nézd meg!

 nevtelen.png

Új online segédanyag került fel az SZTE Alma Mater YouTube csatornájára, ami az emelt szintű matematika érettségire való felkészülésben nyújt segítséget középiskolásoknak.

Az Alumni Pedagógus Nagyköveti Rendszer keretén belül megvalósuló A tankönyveken túl című rendezvénysorozatunk szokásos, téli etapja ez az előadás, amelyben Szilágyi Judit, a Makói József Attila Gimnázium matematika mestertanára és az SZTE TTIK Matematika nagykövete segít az érettségire való felkészülésben. Előadásában, amely immár bárki számára elérhető, az írásbeli érettségi vizsgán előforduló típusfeladatokkal kapcsolatban ad hasznos tanácsokat.

Tavaly Árva László igazgató úr tartott hasonló előadást magyar nyelv és irodalomból, amely az SZTE Alma Mater YouTube csatornáján szintén megtekintő. Az emelt szintű szóbeli érettségi vizsgára való felkészülést a 2021 tavaszán folytatódó rendezvénysorozatunk; A tankönyveken túl további etapjaival támogatjuk, így ha érettségi előtt állsz, mindenképpen érdemes követni minket Facebook és Instagram oldalunkon, hogy ne maradj le legújabb anyagainkról.

Ha az SZTE-re szeretnél felvételizni, de sok kérdés van benned, jelentkezz az Alumni Mentor Utánpótlás Programra, ahol egy hozzád és érdeklődési területeidhez leginkább illő, jelenlegi SZTE-s mentor fog segíteni az eligazodásban.

További információ és kapcsolat: almamater@szte.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://sztealmamater.blog.hu/api/trackback/id/tr5016340612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete legfőbb célkitűzésének tekinti, egy olyan közösséget építsen, amelyben az egyetem öregdiákjai a diplomaszerzést követően is kapcsolatban maradhatnak az intézménnyel és egymással. Az Alma Mater-tagok részesei lehetnek az egyetemi életnek, értesülhetnek az itt zajló fejlesztésekről, rendezvényekről, és egyedülálló kedvezményrendszert vehetnek igénybe. A szervezet alapvető célcsoportját képezik az egyetemi oktatók és dolgozók mellett azok a volt hallgatók, akik a Szegedi Tudományegyetemen tanultak, és itt szerezték meg diplomájukat.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása