Az SZTE Alma Mater Weekend Pillanatainak Megörökítői
Köszönet fotósainknak!

Az SZTE Alma Mater Weekend eseményen készült fotók különleges varázst hordoznak magukban. Hálásak vagyunk tehetséges fotósainknak, akik fáradhatatlanul dolgoztak azon, hogy megörökítsék azokat az egy és megismételhetetlen pillanatokat, amelyek emlékezetessé teszik ezt a rendezvényt.

448486934_988006776506262_4348205390140731395_n.jpg

A lencséken keresztül elkapott érzelmek, őszinte mosolyok és boldog pillanatok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy újra és újra visszatekintsünk ezekre a csodás emlékekre. A fotósaink munkája révén nemcsak képek készültek, hanem olyan történetek is, amelyek újraélhetővé teszik az SZTE Alma Mater Weekend minden meghatározó mozzanatát.

 

A képek folyamatosan érkeznek a fotósoktól. Az összes kép elérhető és letölthető regisztrációt követően az SZTE Alma Mater oldalon az albumok között.

Köszönjük nekik, hogy általuk minden résztvevő számára örök emlékké válhatott ez a különleges esemény!

 

Fotósaink kiválasztották az eseményen készült kedvenc képüket, és most szeretnénk megosztani ezeket a pillanatokat egy-egy gondolattal tőlük:

Bán-Bogdány Tímea:

"Azért tetszik ez a fotó, mert a pomponlányokról mindig valamilyen sportrendezvény jut az eszembe és ez ide is beleillik. Ezen kívül a molinó is visszaadja, hogy milyen rendezvényen vagyunk. :-)"

ban-bogdany_timea.jpg

 

Eperjesi Jázmin:

"Szerintem ez volt a kedvenc képem. Két barátnő a pompom oktatáson, le kellett hajolnom és nem is volt sok időm elkattintani, de már a helyszínen megörültem az eredménynek:)"

eperjesi_jazmin.jpg

 

Gáti Johanna:

"Kedvenc képem :D"gati_johanna.jpg

 

Móró Bianka:

 "A gyerekek akármit is éreznek éppen, az általában kendőzetlenül az arcukra van írva, és én imádok ilyen pillanatokat elkapni. Egy huncut összemosolygás, az önzetlen és tiszta szeretet, kíváncsiság, vágyakozás valami iránt, ez mind elcspíphető egy ilyen rendezvény fotózásakor. Azért választottam ezt kedvenc fotómnak az eseményről, mert itt is megláttam egy-két ilyen arckifejezést és gesztust tőlük, ahogy nézték a nyereménysorsolást."

moro_bianka_1.jpg

 

Polestyuk-Németh Nóra:

"Nekem ez lett a kedvencem, mert az a mosoly...az egyénisége olyan jól átjön ezen a képen."

polestyuk-nemeth_nora_webmeret.jpg

 

Pünkösti Dorina:
Dorina Photo

"Nekem a kedvenc képem KatandiArt henna festésénél készült. Az elmúlt évek alatt többször találkoztam a munkáival gyerekrendezvényeken, családi napokon. Az alkotásai mindig makulátlanok és tökéletesek. Van abban valami varázslatos, ahogy játszi könnyedséggel teremt pillanatok alatt mesevilágot a gyereknek és felnőtteknek egyaránt. Egy kis tasak hennával képes elrepíteni a közelkelet exotikus világába, kiszakítva a szürke hétköznapokból, vagy a fabulák mágikus birodalmába kalauzolni a gyermeki lelkeket. Nagyon örültem, hogy az SZTE Alma Mater Weekend-en újra találkozhattam vele és a fantasztikus munkáival egyaránt."

punkosti_dorina1_1.jpg

 

Siprikó Sándor:

"Kedvenc képem a a Kóstolás című, amin egy fiatal hölgy megkóstolja a csapata főztjét."

sandor_sipriko_kostolas_websize.jpg

 

A rendezvény fotósa volt még:

  • Balogh Tímea
  • Döme Kinga
  • Molnár Milla
  • Vass Viktor
  • Zentai Péter

A bejegyzés trackback címe:

https://sztealmamater.blog.hu/api/trackback/id/tr1718436399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete legfőbb célkitűzésének tekinti, egy olyan közösséget építsen, amelyben az egyetem öregdiákjai a diplomaszerzést követően is kapcsolatban maradhatnak az intézménnyel és egymással. Az Alma Mater-tagok részesei lehetnek az egyetemi életnek, értesülhetnek az itt zajló fejlesztésekről, rendezvényekről, és egyedülálló kedvezményrendszert vehetnek igénybe. A szervezet alapvető célcsoportját képezik az egyetemi oktatók és dolgozók mellett azok a volt hallgatók, akik a Szegedi Tudományegyetemen tanultak, és itt szerezték meg diplomájukat.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása