KÖSZÖNET AZ ÖNKÉNTESEKNEK

Thank you to the Volunteers (English below) 

Köszönjük az SZTE Alma Mater Weekend önkénteseinek!

Szeretnénk kifejezni legmélyebb hálánkat az SZTE Alma Mater önkénteseinek, akik részt vettetek és segítettetek az SZTE Alma Mater Weekend esemény megszervezésében és lebonyolításában. Az elkötelezettségeteknek és kitartó munkátoknak köszönhetően volt a rendezvény ilyen sikeres és színvonalas!

img_8032_1.jpg

Az önkéntesek minden területen kiemelkedő munkát végeztek, legyen szó a programok koordinálásáról, a vendégek útbaigazításáról vagy a háttérfeladatok megoldásáról. A segítőkészségetek és pozitív hozzáállásotok mindannyiunk számára inspiráló volt. Bízunk benne, hogy ti is jól éreztétek magatokat, élményekkel gazdagodva tértetek haza, és jövőre újra találkozunk! 

Az önkéntességről:

Az önkéntesség fontossága és értéke felbecsülhetetlen. Az önkéntesek áldozatos munkája nemcsak az események sikeréhez járul hozzá, hanem erősíti a közösségi szellemet, támogatja a társadalmi felelősségvállalást és elősegíti az együttműködést. Az önkéntes munka során szerzett tapasztalatok, barátságok és a közös élmények mind hozzájárulnak ahhoz, hogy egy összetartó és támogató közösséget építsünk.

Elkapott pillanatok az önkéntesekről:

Ha Te is szívesen segítenél a jövőben, csatlakozz önkéntes csoportunkhoz, hogy értesülj a lehetőségekről!

 

*******************************************************

Thank you to the volunteers of the SZTE Alma Mater Weekend!

We would like to extend our heartfelt thanks to all of you for participating in the SZTE Alma Mater Weekend event. We hope you had a great time and enjoyed the experience as much as we did having you there.

Your presence truly made the event special, and we are immensely grateful for your contribution. The little girls especially loved the hair braiding team; everyone was running around with beautiful braids, which added a wonderful touch to the day.

Thank you once again for your dedication and enthusiasm. We look forward to seeing you at future events!

About volunteering:

The importance and value of volunteering are immeasurable. The selfless work of volunteers not only contributes to the success of events but also strengthens community spirit, supports social responsibility, and promotes collaboration. The experiences, friendships, and shared memories gained through volunteer work all help to build a cohesive and supportive community.

 Moments captured about the volunteers:

If you would like to help in the future as well, join our volunteer group to learn about the possibilities!

Fotók/Photos: Bán-Bogdány Tímea, Eperjesi Jázmin,
Móró Bianka, Pünkösti Dorina, Siprikó Sándor

 

The partners of the event, i.e. the offerors of the prizes:

partnereklogo_1_2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://sztealmamater.blog.hu/api/trackback/id/tr2618435599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete legfőbb célkitűzésének tekinti, egy olyan közösséget építsen, amelyben az egyetem öregdiákjai a diplomaszerzést követően is kapcsolatban maradhatnak az intézménnyel és egymással. Az Alma Mater-tagok részesei lehetnek az egyetemi életnek, értesülhetnek az itt zajló fejlesztésekről, rendezvényekről, és egyedülálló kedvezményrendszert vehetnek igénybe. A szervezet alapvető célcsoportját képezik az egyetemi oktatók és dolgozók mellett azok a volt hallgatók, akik a Szegedi Tudományegyetemen tanultak, és itt szerezték meg diplomájukat.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása