Gyereknapi adománygyűjtés
Segíts az SZTE Alma Materrel!
 gyereknapi_adomanygyujtes_borito.png

Gyereknap közeledik és szeretnénk segíteni az Ópusztaszer és környékén élő rászoruló gyerekeknek. Az adománygyűjtésen keresztül támogatjuk a Fatima Ház Alapítvány -t hogy minél több gyerek mosolyogjon ezen az ünnepen.
Mivel tudsz segíteni?
🧸Gyerekjátékok (csecsemőtől általános iskoláig): babák, plüssök, mesekönyvek, kifestő könyvek, társasjátékok, kisautók.
🍫 Édességek: édes és sós nasik felajánlását egyaránt várjuk
🧴 Tisztálkodási szerek: tusfürdő, sampon, szappan, wc papír, zsebkendő, stb.
🎁Kamaszoknak társasjátékok, könyvek, sminkek, bizsuk felajánlását is szívesen fogadjuk!
Ha szeretnél segíteni, az adományokat március 25. és május 21. között várjuk az SZTE Alma Mater irodájába (Szeged, Honvéd tér 6., 33. iroda), illetve a TIK-ben az Ügyfélszolgálatnál elhelyezett adománygyűjtő dobozba.😇🎁
Kérdés esetén keressetek minket bizalommal az almamater@szte.hu e-mail címen! 😊💌

A bejegyzés trackback címe:

https://sztealmamater.blog.hu/api/trackback/id/tr618364039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete legfőbb célkitűzésének tekinti, egy olyan közösséget építsen, amelyben az egyetem öregdiákjai a diplomaszerzést követően is kapcsolatban maradhatnak az intézménnyel és egymással. Az Alma Mater-tagok részesei lehetnek az egyetemi életnek, értesülhetnek az itt zajló fejlesztésekről, rendezvényekről, és egyedülálló kedvezményrendszert vehetnek igénybe. A szervezet alapvető célcsoportját képezik az egyetemi oktatók és dolgozók mellett azok a volt hallgatók, akik a Szegedi Tudományegyetemen tanultak, és itt szerezték meg diplomájukat.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása