Az "SZTE Lépjük meg!" tavaszi kihívás főtámogatója a Goodwill Pharma

Június 4-én zárul az SZTE Alma Mater tavaszi kihívása, ahol a résztvevők 8 héten át kilométereket gyűjthettek futással, kerékpározással, gyaloglással vagy egyéb mozgással. A kihíváshoz csatlakozhatott minden egykori és jelenlegi SZTE-s egyetemi polgár, azaz az SZTE alumni közössége, SZTE dolgozói, valamint a jelenlegi hallgatók.

o_nyert_2.png

Több mint 100 Alma Mater tag csatlakozott a kihíváshoz és küldte be hétről - hétre eredményeit, hogy egyéni mozgásával a dobogóra juttassák választott közösségüket, és elérjük a kitűzött közös célt.

A kihíváshoz  főtámogatója idén is a Goodwill Pharma Nyrt., Nagylelkű felajánlásuknak köszönhetően mindenki, aki legalább 6 héten keresztül rendszeresen mozgott, és eredményeit eljuttatta hozzánk, ajándékcsomagot kap, amennyiben legalább 23 kilométert megtett a verseny alatt.

Emellett külön díjazásban részesül:

  • A három legtöbb kilométert kerékpározó női és férfi résztvevő
  • A három legtöbb kilométert futó női és férfi résztvevő
  • A három legtöbb kilométert gyaloglással töltő női és férfi résztvevő
  • A legtöbb kilométert összegyűjtő Kar és Egység
  • A legaktívabb Kar, vagyis akinek a legtöbb személy gyűjti a kilométereket

Az eredményhirdetés és az ajándékok átadása az SZTE Sportközpontban az Alma Mater Weekend és Sportnapon történik 2023. június 10-én 10:00-12:00 között, míg a közös cél elérésének ünnepélyes átadására 2023. szeptember 20-án, az IDUS (Nemzetközi Egyetemi Sportnap) keretében zajlik.

Mindkét eseményen helyszíni kihívásokkal és aktivitással számítunk a résztvevők jelenlétére, az ajándékcsomagok későbbi átvételére nincs lehetőség.

Köszönjük, hogy megléptétek ezt velünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://sztealmamater.blog.hu/api/trackback/id/tr2618136008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete legfőbb célkitűzésének tekinti, egy olyan közösséget építsen, amelyben az egyetem öregdiákjai a diplomaszerzést követően is kapcsolatban maradhatnak az intézménnyel és egymással. Az Alma Mater-tagok részesei lehetnek az egyetemi életnek, értesülhetnek az itt zajló fejlesztésekről, rendezvényekről, és egyedülálló kedvezményrendszert vehetnek igénybe. A szervezet alapvető célcsoportját képezik az egyetemi oktatók és dolgozók mellett azok a volt hallgatók, akik a Szegedi Tudományegyetemen tanultak, és itt szerezték meg diplomájukat.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása