Színes kavalkád kicsiknek és nagyoknak
Indítsd el családoddal, barátaiddal, kollégáiddal a nyarat az Alma Mater Weekend és Sportnapon.

2022. június 11-én, szombaton délelőtt végre ismét találkozhatunk az Alma Mater Weekend és Sportnapon. A két év kihagyást követően visszatérünk a megszokott elemekkel, színes forgataggal, de újabb programokat is találtunk ki, hogy egy fergeteges nappal ünnepelhessünk újra közösen. Gyertek el mindenképp, találkozzatok ezen a sokszinű SZTE-s ünnepen a többiekkel!

A regisztráció menete ezen a linken elérhető!

alma_mater_weekend_es_sportnap.png

nevtelen_terv_5.png

Ismét lesz GasztroMater, egyetemi főzőverseny a megszokott módon: karokat, intézeteket képviselő csapatok mérhetik össze tudásukat a bográcsos ételek területén. Szedd össze kollégáidat, volt szaktársaidat és nevezzettek be, hogy tiétek legyen idén az Aranyfakanál Díj!

Nevezési határidő: május 30!

Részletes információk

Ha nincs kedvetek a tűzre vigyázni, akkor is gyertek a weeekendre egy jót beszélgetni: babzsákokkal, pihenőhelyekkel, jókedvvel várunk benneteket. Ha pedig megéheznétek, megszomjaznátok, már nem kell a boltig mennetek, a GasztroKertben finomságokat, frissítőket, piknik-kosarakat is vásárolhattok! Szervezd ki a szombati ebédet az alma weekendre, és légy megint felszabadult egyetemista!  k.png
fotomontazs.pngfotomontazs_1.png

Míg a felnőttek beszélgetnek, a gyerekek szórakoztatásáról ismét menetleveles gyerekfoglalkoztató kavalkád gondoskodik. Színes buborékok, ugrálóvár, kézműveskedés, társasjátékok, állatsimogató, óriáskirakó, zöld út, mini-ninja pálya, Decathlon- ügyességi állomások, sportágválasztó, henna és arcfestés, még leírni is sok.

Minden szereplő megígérte, hogy a fellépés után velünk marad egy kicsit, így a gyerekek kipróbálhatják, milyen zsonglőrködni, milyen cheerleader-nek lenni, és milyen magasra ugrik a Kangoo cipőben. Velünk lesznek sportolók, csapatok, hogy közelebb hozzuk a gyerekekhez a sportágakat. Üzenjük nekik, hogy próbáljatok ki mindent, és gyűjtsétek a pecséteket, mert idén is izgalmas és értékes nyeremények várnak benneteket!

 

Az idei Alma Mater Weekendet az SZTE Testkultúra koncepciójának keretében valósítjuk meg, így nem csak a gyerekek, de a felnőttek is versenyezhetnek. Várunk mindenkit, aki velünk Mozdult Ki az elmúlt időszakban, mert a nyereményeső itt vár rátok. Próbáljátok ki a sportokat egyéniben: falmászás, íjászat, sportlövészet, TRX, Kangoo, Aerial Yoga órák, vagy a Decathlon állomások rátok is várnak.

Az órákra a jelentkezések június 1-én indulnak ezen a linken.

Induljatok el a versenyeken, és bizonyítsátok, hogy ti vagytok a legjobbak a ping-pong, tengó, streetball, vagy a tollas területén. Ha valami mókásban gondolkoztok, akkor pedig foglald le magatoknak az óriás-csocsó pályát, és legyél te a legjobb focibábu!

A sportversenyekre a jelentkezéseket ezen a linken várjuk.

fotomontazs_2.png
alma_weekend_by_night.png

És még mindig nincs vége. Idén 100 éves az egyetem, ezért egy meglepetés attrakcióval is készülünk, amelyben minden résztvevő egy emléket vihet haza, este pedig egy fergeteges Hungi-bulival koronázzuk meg a napot, ahol fellép a Kultúrkör, majd maradunk fiatalok és bulizunk és nem megyünk haza, míg kel a nap!

  

Ugye találkozunk?

Az SZTE Alma Mater rád is vár!

A regisztráció menete ezen a linken elérhető!

A bejegyzés trackback címe:

https://sztealmamater.blog.hu/api/trackback/id/tr6817841513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete legfőbb célkitűzésének tekinti, egy olyan közösséget építsen, amelyben az egyetem öregdiákjai a diplomaszerzést követően is kapcsolatban maradhatnak az intézménnyel és egymással. Az Alma Mater-tagok részesei lehetnek az egyetemi életnek, értesülhetnek az itt zajló fejlesztésekről, rendezvényekről, és egyedülálló kedvezményrendszert vehetnek igénybe. A szervezet alapvető célcsoportját képezik az egyetemi oktatók és dolgozók mellett azok a volt hallgatók, akik a Szegedi Tudományegyetemen tanultak, és itt szerezték meg diplomájukat.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása