GasztroMater - 2022. június 11.
Főzőverseny az SZTE Alma Mater Weekend és Sportnap keretében

281859661_4869803009815303_6194003743307656622_n.png

Újra itt az SZTE Alma Mater Weekend és Sportnap, és vele együtt az egyetemi főzőverseny is, a GasztroMater!�
Május 30-ig várjuk a karokat képviselő társaságok nevezését. A verseny tétje ismét az Aranyfakanál díj!
Nevezni bármely, szabad tűzön, bográcsban készült étellel lehet.
A nevezéshez az alábbiakra van szükség:
- Csapat neve
- Kérjük, írják meg, hogy a csapatukban hány fő szeretne étkezni (ebből hány fő gyerek), és hogy hoznak-e saját bográcsot, főzőalkalmatosságot?
- Csapatkapitány neve és elérhetősége
Az első 15 csapatnak a korábbi évekhez hasonlóan biztosítani tudjuk előzetes egyeztetés alapján az elkészítendő ételhez 7000 Ft értékben az alapanyagokat, valamint bográcsot és a tűzifát is (Egyéb főzőalkalmatosságról, további alapanyagokról a csapatnak kell gondoskodni.) A nevezés lezártát követően eljuttatunk a csapatokhoz egy listát, amely alapján megjelölhető, hogy a főzni kívánt ételhez miből mennyit igényelnek. Az igényelt alapanyagokat reggel 8.00-kor a helyszínen kapják meg a csapatok. A listán szerepelni fognak húsok, zöldségek, különböző alapanyagok (pl. zsír, alapfűszerek, stb...).
Jelentkezni május 30-ig az almamater@szte.hu e-mail címen lehet.
Talákozzunk újra az Alma Mater Weekend és Sportnapon 2022.06.11-én! �
Legyen tietek az Aranyfakanál!

A bejegyzés trackback címe:

https://sztealmamater.blog.hu/api/trackback/id/tr4717828951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete legfőbb célkitűzésének tekinti, egy olyan közösséget építsen, amelyben az egyetem öregdiákjai a diplomaszerzést követően is kapcsolatban maradhatnak az intézménnyel és egymással. Az Alma Mater-tagok részesei lehetnek az egyetemi életnek, értesülhetnek az itt zajló fejlesztésekről, rendezvényekről, és egyedülálló kedvezményrendszert vehetnek igénybe. A szervezet alapvető célcsoportját képezik az egyetemi oktatók és dolgozók mellett azok a volt hallgatók, akik a Szegedi Tudományegyetemen tanultak, és itt szerezték meg diplomájukat.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása