„Pneumobil pályázat 2021 /2. ”

144237031_3747881261938286_4830504758576385539_n.jpg

A pályázat célja:

Az SZTE Alma Mater Szegedi Universitasért 2007 Alapítvány egyszeri pályázati úton történő támogatást biztosít a Mérnöki Kar hallgatói számára az “Airrari Pneumobil team”  pneumobil autójának tervezésében és kivitelezésében való közreműködés, valamint a versenyre való technikai felkészülés céljára.

A pályázók köre:

A támogatásra pályázhatnak az SZTE Mérnöki Karának  a 2021/22-es  tanévben aktív státusszal rendelkező, BsC-s, nappali tagozatos

-          mezőgazdasági és élelmiszeripari gépész,

-           mechatronikai mérnök

-          gépészmérnök,

-          műszaki menedzser szakos hallgatói.

Akik aktívan részt vesznek az Airrari Pneumobil team” munkájában.

A pályázható összeg:

500.000 Ft

A rendelkezésre álló keret:

500.000 Ft.

A pályázat benyújtásának módja: elektronikus

Hallgató egyénileg nyújthatja be pályázatát az alábbiaknak megfelelően:

A pályázatot lehetőleg szkennelt (pdf)  formátumban az SZTE Alma Mater elérhetőségeire kérjük benyújtani: almamater@szte.hu, (nagyobb méretű fájlok esetén használjon fájlküldőt, megosztót vagy az sztealmamater@gmail.com e-mail címet javasoljuk)

 Az e-mail tárgyában  kérjük feltüntetni: „SZTE Alma Mater Szegedi Universitasért 2007 Alapítvány  - Pneumobil – 2021 /2.  pályázat

 

Az érvényes pályázathoz szükséges:

 

A pályázat benyújtásának határideje: 2022.03.31. (elektronikus formában az almamater@szte.hu vagy sztealmamater@gmail.com e-mail címre)

 

A pályázatok elbírálásának módja:

A pályázatok elbírálását az SZTE Alma Mater Szegedi Universitasért 2007 Alapítvány kuratóriumi megbízottja végzi, a bírálatban az adományozók képviselői, valamint az SZTE Mérnöki Kar Gépészeti Intézet képviselője szakértőként vesz részt.

 

A pályázatok elbírálásának és az eredmények kihirdetésének ideje: 2021.04.10.    

 

A pályázattal kapcsolatosan további információ az SZTE Szegedi Universitasért 2007 Alapítvány munkatársaitól elektronikus úton kérhető: schwimmer-toth.timea@szte.hu

 

A pályázat kiírása, az ösztöndíj(ak) kifizetése  a TE Connectivity  - Hirschmann Car Communication Kft.  3500 USD értékű adományának keretéből valósul meg.

 

1200px-te_connectivity_logo_svg_1.png

Köszönjük a felajánlást!

A bejegyzés trackback címe:

https://sztealmamater.blog.hu/api/trackback/id/tr517777250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete legfőbb célkitűzésének tekinti, egy olyan közösséget építsen, amelyben az egyetem öregdiákjai a diplomaszerzést követően is kapcsolatban maradhatnak az intézménnyel és egymással. Az Alma Mater-tagok részesei lehetnek az egyetemi életnek, értesülhetnek az itt zajló fejlesztésekről, rendezvényekről, és egyedülálló kedvezményrendszert vehetnek igénybe. A szervezet alapvető célcsoportját képezik az egyetemi oktatók és dolgozók mellett azok a volt hallgatók, akik a Szegedi Tudományegyetemen tanultak, és itt szerezték meg diplomájukat.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása