Az Alma Mater önkéntes akciók folytatódtak 2021-ben is

 Az Alma Mater tevékenységei szinte kivétel nélkül önkéntes segítségen alapulnak. Büszkék vagyunk közösségünk tagjainak folyamatos közreműködésére, mellyel lehetővé válik egy-egy Alma-Jó-Ügy támogatása.

 csop.png

Alumni és AMUP mentoraink pro bono nyújtanak segítséget, együttműködő partnereink a rendezvényeinken való részvételt és a nyeremények felajánlásait díjazás nélkül végzik.

2021-ben is számos hagyományos adománygyűjtő akciót szerveztünk, mely során az Elszalasztott 1000 év KHE tanodájának és a szegedi Családok Átmeneti Otthonának juttattuk el a beérkezett adományokat. A vírushelyzet ellenére idén is rengeteg adományt gyűlt össze. Nagyon nagy köszönet mindenkinek, aki segített vagy adományt ajánlott fel!

A nyár folyamán vártuk a tanévkezdéshez szükséges új, vagy régi, még jó állapotú tanszereket, hogy megkönnyítsük az iskolakezdést.

nevtelen_terv_1.png

Az általában a Mikulás Napi ünnepséghez kapcsolódó gyűjtésünk az Egyetem Napján, valamint az irodánkban, a Honvéd tér 6. szám alatt zajlott. A gyűjtés és a felajánlott játékok, édességek csomagolása SZTEddy-vel és önkéntes egyetemisták segítségével történt. 

Továbbra is lehetőséget biztosítunk a végzős középiskolások számára, hogy szervezetünknél teljesíthessék közösségi szolgálatuk egy részét.

256092695_4280654635396813_6954562586422800281_n.jpg

A képek és az emlékek közt böngészve ismét bebizonyosodott számunkra, hogy az Alma Mater az SZTE legnagyobb közössége. Hálásak vagyunk!

halasak_vagyunk.png

Ha Te is szívesen csatlakoznál hozzánk, akár egyetemistaként, regisztrálj az uniszegedalumni.com-ra, és jelöld: SZÍVESEN SEGÍTEK!

A bejegyzés trackback címe:

https://sztealmamater.blog.hu/api/trackback/id/tr4216783552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete legfőbb célkitűzésének tekinti, egy olyan közösséget építsen, amelyben az egyetem öregdiákjai a diplomaszerzést követően is kapcsolatban maradhatnak az intézménnyel és egymással. Az Alma Mater-tagok részesei lehetnek az egyetemi életnek, értesülhetnek az itt zajló fejlesztésekről, rendezvényekről, és egyedülálló kedvezményrendszert vehetnek igénybe. A szervezet alapvető célcsoportját képezik az egyetemi oktatók és dolgozók mellett azok a volt hallgatók, akik a Szegedi Tudományegyetemen tanultak, és itt szerezték meg diplomájukat.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása