Idén is versmondással és adománygyűjtéssel várjuk az SZTE Alma Mater Mikulást

alma_miku_2021.png

Az SZTE alumnijait adománygyűjtésre, gyermekeiket versmondásra, üzenetküldésre és rajzolásra hívja az SZTE Alma Mater a 2021-es Mikulás Nap alkalmából.

Bár a vírushelyzet miatt sajnos most sincs lehetőség megtartani a hagyományos Alma Mater Mikulást a tavalyi évhez hasonlóan, az SZTE volt hallgatói és családjaik online együtt készülhetnek az ünnepekre. A gyerekek idén is videóüzenetet, verssel, dallal vagy rajzzal üzenhetnek a Mikulásnak, a felnőttek pedig az SZTE Alma Mater hagyományos adománygyűjtő akciójához csatlakozhatnak.

A verssel, dallal vagy üzenetküldéssel kapcsolatban csak pár dologra kell odafigyelni: a felhívásra 2-12 éves korú gyermekek Mikulásvárással, téllel, karácsonyra hangolódással összefüggő verseit, dalait, üzeneteit várják, amelyet videóra rögzítve kell elküldeni az sztealmamater@gmail.com e-mail címre. A videót bármilyen, arra alkalmas eszközzel lehet rögzíteni (akár telefonnal is), a felvétel minősége nem befolyásolja az eredményt. Egy videó hossza legfeljebb 3 perc lehet. Az esemény 2021. november 22-től december 3-ig tart, a videókat ez alatt az időszak alatt lehet elküldeni. A beküldött videókat folyamatosan közzéteszik az SZTE Alma Mater Facebook oldalán.  Rajzolni is lehet vagy bármilyen a témához kapcsolódó alkotással készülni. A nyerteseket sorsolás útján választjuk ki.  

A felhívásban részt vevőknek egy meglepetéssel is készülnek a résztvevők, annak részletei miatt érdemes követni az SZTE Alma Mater facebook oldalát (https://www.facebook.com/SzteAlmaMater) és a honlapot is (https://uniszegedalumni.com/feed).

A hagyományokhoz híven idén is várják az adományokat, amelyeket majd az Elszalasztott 1000 év KHE és a Szegedi Családok Átmeneti Otthonába juttatja el az SZTE Alma Mater, amiket várnak: édességek - érdemes olyat küldeni, amely osztható több részre, mivel csomagok készülnek belőlük (pl. szaloncukor, zacskó apróbb csoki, cukorkák, stb.) vagy játékok, könyvek, plüssök.

Az adományokat december 3-ig lehet bevinni az SZTE Alma Mater irodájába (Szeged, Honvéd tér 6., 33. iroda).

További információk: facebookon az SZTE Alma Mater oldalán, a hivatalos eseményénél https://www.facebook.com/events/459423918943897/?ref=newsfeed vagy az almamater@szte.hu e-mail címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://sztealmamater.blog.hu/api/trackback/id/tr8316767934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete legfőbb célkitűzésének tekinti, egy olyan közösséget építsen, amelyben az egyetem öregdiákjai a diplomaszerzést követően is kapcsolatban maradhatnak az intézménnyel és egymással. Az Alma Mater-tagok részesei lehetnek az egyetemi életnek, értesülhetnek az itt zajló fejlesztésekről, rendezvényekről, és egyedülálló kedvezményrendszert vehetnek igénybe. A szervezet alapvető célcsoportját képezik az egyetemi oktatók és dolgozók mellett azok a volt hallgatók, akik a Szegedi Tudományegyetemen tanultak, és itt szerezték meg diplomájukat.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása