Mentorok Reflektorfényben

amk_1.png

Az Alumni mentorprogram sikere, a 15 ciklus eredményeinek alapja a velünk együttműködő alumni mentorok támogató és iránymutató munkája, amellyel immáron 7 éve segítik a hallgatókat. Tiszteletünket és köszönetünket kifejezendő indítjuk el a „Mentorok Reflektorfényben” sorozatunkat, melynek keretében hetente mutatunk be egy-egy kiváló szakembert azok közül, akik velünk együtt építik az SZTE szakmai közösségét.

Hamarosan....

Legyen Ön is az Alumni Mentor Klub tagja. A tagság nyitott minden alumni mentor számára. Bekapcsolódni az uniszegedalumni.com oldalon az Alumni Mentor Klub csoporthoz történő csatlakozással lehetséges.

A bejegyzés trackback címe:

https://sztealmamater.blog.hu/api/trackback/id/tr4816742980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete legfőbb célkitűzésének tekinti, egy olyan közösséget építsen, amelyben az egyetem öregdiákjai a diplomaszerzést követően is kapcsolatban maradhatnak az intézménnyel és egymással. Az Alma Mater-tagok részesei lehetnek az egyetemi életnek, értesülhetnek az itt zajló fejlesztésekről, rendezvényekről, és egyedülálló kedvezményrendszert vehetnek igénybe. A szervezet alapvető célcsoportját képezik az egyetemi oktatók és dolgozók mellett azok a volt hallgatók, akik a Szegedi Tudományegyetemen tanultak, és itt szerezték meg diplomájukat.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása