Így használd az Alma Mater Tagkártya kedvezményeket! - Applikáció és Plasztikkártya

tagkartya_sajtohir.jpg

Elindult az SZTE Alma Mater Tagkártya applikáció, így mostantól a Szegedi Tudományegyetem Alma Mater tagjai még egyszerűbben vehetik igénybe a tagkártyával járó kedvezményeket.

Az SZTE Alma Mater Tagkártya közel 10 éve biztosít kedvezményeket az egyetem öregdiákjainak és dolgozóinak cégekkel és szervezetekkel együttműködve. A korábbi plasztik kártyával számos szegedi szolgáltatónál lehetett kedvezményes belépőket váltani vagy olcsóbban vásárolni, az alkalmazással pedig az eddigi tagkártyaigénylési folyamatnál jóval egyszerűbben, digitális formában válthatók kedvezmények az Alma Mater tagok számára.

Az SZTE Klebelsberg Könyvtárba egyelőre csupán plasztikkártyával lehetséges beiratkozni. A plasztikkártya igénylésének menete a cikk végén található. Megértésüket köszönjük!

A tagkártya igénylésének menete:

Regisztráció a uniszegedalumni.com honlapra: Regisztrálj, várd meg a jóváhagyó e-mailt és lépj be a felhasználóddal!

Az SZTE Alma Mater Tagkártya alkalmazás letöltése az Play Áruházból (Kattints a szövegre!)

Az SZTE Alma Mater Tagkártya alkalmazás letöltése az Apple Storeból (Kattints a szövegre!

Belépés a Tagkártya alkalmazásba: Az e-mail cím a www.uniszegedalumni.com oldalon is használt cím, az azonosító a www.uniszegedalumni.com oldalon a profilra kattintva (jobb fölső sarok, kis profilkép ikon) – az URL link végén található hatjegyű szám

1.  Regisztrációregisztracio_elso.png

 

2. Tagkártya Alkalmazás letöltése

219456308_984456865721214_5241945679983358405_n.jpg

3. Bejelentkezés - először a jobb felső sarokban lévő profilra kell kattintani, az azonosító az URL végén található hatjegyű számsor lesz

profil_url.PNG

 

Jelenleg  a könyvtári beiratkozás kivételével az összes kedvezmény elérhető az applikáció által generált online kártyával:

Az alkalmazásban kedvezményeket hirdetni cégeknek díjmentesen van lehetőség, ennek menetét az alábbiakban lehet megtekinteni: a pdf letöltéséért kattints ide!

Plasztik kártya igénylésének menete: 

  1. Regisztráció a uniszegedalumni.com oldalra
  2. Plasztik tagkártya igénylésének jelzése az almamater@szte.hu címen az alábbi adatok megadásával: név, születési hely, idő, lakcím, telefonszám
  3. Ha megérkezik a visszaigazoló e-mail, a TIK Ügyfélszolgálat (itt készül a kártya: 6722 Szeged, Ady tér 10.) számára fotó küldése, majd a tagkártya átvétele.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sztealmamater.blog.hu/api/trackback/id/tr8716633540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete legfőbb célkitűzésének tekinti, egy olyan közösséget építsen, amelyben az egyetem öregdiákjai a diplomaszerzést követően is kapcsolatban maradhatnak az intézménnyel és egymással. Az Alma Mater-tagok részesei lehetnek az egyetemi életnek, értesülhetnek az itt zajló fejlesztésekről, rendezvényekről, és egyedülálló kedvezményrendszert vehetnek igénybe. A szervezet alapvető célcsoportját képezik az egyetemi oktatók és dolgozók mellett azok a volt hallgatók, akik a Szegedi Tudományegyetemen tanultak, és itt szerezték meg diplomájukat.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása