Nincs SZTE Alma Mater Weekend a bográcsos egyetemi főzőverseny nélkül. A GasztroMater az egyik legizgalmasabb és legínycsiklandóbb szeglete a rendezvénynek. A karok, intézetek, alumni közösségekből szerveződött csapatok idén is összemérték tudásukat a bográcsos ételek területén az Aranyfakanál Díjért.
Idén Karikó Katalin, az SZTE első női Nobel-díjas alumnájának tiszteletére, az egyik kedvenc ételéből, a lebbencsből különdíjat és kategóriát hirdettek.
Aranyfakanál díjas: ÉMIchelin csillagok (MK)
Ezüstfakanál díjas: IKIKKonyha (IKIKK)
Bronzfakanál díjas: MEZŐDAZD-ÁSZOK (MGK)
LEGLebbencs külön díj (legjobb slambuc Prof. dr. Karikó Katalin tiszteletére): IKIKKonyha (IKIKK)
Legszebb tálalás különdíj: HírvivőK.K. (NKI)
Gratulálunk minden díjazottnak és köszönjük a részvételt és a színvonalas versengést a csapatoknak!
Fotók: Móró Bianka, Polestyuk-Németh Nóra, Pünkösti Dorina
A főzőcsapatokról készült képek ITT, az eredményhirdetésről és átadóról készült képek pedig ITT tekinthetők meg.
A rendezvény partnerei, vagyis a nyeremények felajánlói:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.