A CAS Software Kft. kapta az idei SZTE Alma Mater díjat

 

Tizennyolcadik alkalommal adtuk át az SZTE Alma Mater presztízsdíját, amelyet Szegedi Tudományegyetem öregdiák szervezete minden évben azon cégnek ítél, amely kiemelt foglalkoztatója az SZTE-n végzett hallgatóknak, szoros kapcsolatot ápol az intézménnyel és támogatja céljainak megvalósítását. A díjazott, CAS Software Kft. a díj történetében immáron a második cég, amelyik duplázni tudott, és 2011 után újra használhatja az „SZTE Alma Mater Díjazott” címet. A cég több ponton is kötődik az Egyetemhez, nemcsak az oktatásban vesz részt aktívan, de számos hallgatói és egyetemi rendezvényt is támogatott az elmúlt időszakban és az AMP, alumni mentorprogramunkban is évek óta segíti a Szegedi Tudományegyetem hallgatóit.

img_8639_1resize.jpg

Az SZTE Alma Mater Díj:

Mivel a felhívással nem titkolt szándékunk, hogy az együttműködések mellett a volt és jelenlegi hallgatók foglalkoztatottságát, piacképességét is növeljük, illetve a további támogatásokat is folyamatosan generáljuk, így mindig csak az utolsó két évre vonatkozóan nézzük a pontozási szempontok alakulását a pályázó cégek esetében. Ezért minden évben az előző évek díjazottai számára is nyitott a jelentkezés, ezzel a lehetőséggel évről évre élnek is a cégek, de a díj életében most másodszor fordult elő, hogy egy korábbi díjazott duplázni tudott, és ismét elnyerte a megtisztelő címet. Az értékelési szempontok a volt hallgatók foglalkoztatása mellett mind az oktatási, képzési együttműködésekre, mind a szponzori támogatásokra, mind pedig a hallgatók gyakorlati és vállalkozási ismereteinek bővítésére is kiterjednek, a CAS Software Kft. az utóbbi pár évben is mindegyik a területen aktív partnere a Szegedi Tudományegyetemnek.

Az ide díjazottról: CAS Software Kft.

A CAS Software Kft. 2008 óta létezik Magyarországon a német CAS Software AG egyetlen külföldi leányvállalataként, az anyavállalat, a CAS Software AG, Európa egyik vezető ügyfélkapcsolat-kezelési (CRM) megoldásokat kínáló vállalata, amely online magazinkiadás, elektronikus térképalapú cégkatalógus fejlesztés mellett iparági megoldásokat is fejleszt termékkonfigurációk összeállítására. Irodaházuk Szegeden azimg_8636resize.jpg Eszperantó utcában található, ahol a munkatársaik professzionális környezetben több mint 1400 négyzetméteren végzik a munkájukat.

Legfontosabb értékeik között szerepel az ügyfélélmény, az emberközpontúság és a folyamatos fejlődés. Bevételeik 25%-át innovációba fektetik, ennek köszönhetően a munkatársaik a legújabb technológiákkal és eszközökkel dolgozhatnak. Fontos számukra a digitális szuverenitás és a fair adatkezelés kérdésköre is: ügyfeleiknek olyan megoldásokat nyújtanak, melyek segítségével biztosítják az IT mamutjai felé történő kiszolgáltatottság elkerülését és a termékeikkel kezelt adataik garantált biztonságát.

Jelenleg a szegedi munkavállalók több mint egyharmada, 23 fő az SZTE egykori hallgatója. Többen közülük évek óta alumni mentorként is segítik az SZTE hallgatókat.

Az SZTE TTIK Informatikai Intézettel való együttműködésben évente számos szegedi diák sajátíthat el számára új technológiákat és mélyítheti el az egyetemen megszerzett tudását. Szakirányú képzéseink lehetőséget biztosítanak a teljes szoftverfejlesztési folyamat áttekintésére, kötelező elem az agilis szemlélet elsajátítása, a kommunikációs technikák és munkafolyamatok mérföldköveinek megismerése.

A cég Dr. Csirik János professzor úrral együtt kezdeményezte, hogy a duális képzés, mint képzési forma az SZTE Informatikai Intézetében is elindulhasson. Elsőként kínáltunk Szegeden informatikus hallgatóknak duális képzőhelyeket.

Számos egyetemi versenyt és hallgatói kezdeményezést támogatott, többek között az SZTE Alma Mater Alapítványát a Szegedi Universitasért 2007 Alapítványt is, és évek óta 6 mentorral kiemelt Alumni Mentorpontként várják a hallgatókat. 

439352863_2176728345996975_2858990897557087420_n.jpg

Pályázat díjazása:

A nyertes ünnepélyes keretek között az SZTE Állásbörze megnyitójának keretében veheti át az SZTE Alma Mater presztízsdíjat és jogosult az „SZTE Alma Mater díj 2024.” megjelölést használni vállalati megjelenéseiben.

Továbbá a díjazottnak az SZTE Alma Mater a www.uniszegedalumni.com honlapján, online hírleveleiben és kiadványaiban kiemelt kommunikációs lehetőséget biztosít.

Gratulálunk a CAS Software Kft.-nek az idei díjhoz! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sztealmamater.blog.hu/api/trackback/id/tr6218388107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete legfőbb célkitűzésének tekinti, egy olyan közösséget építsen, amelyben az egyetem öregdiákjai a diplomaszerzést követően is kapcsolatban maradhatnak az intézménnyel és egymással. Az Alma Mater-tagok részesei lehetnek az egyetemi életnek, értesülhetnek az itt zajló fejlesztésekről, rendezvényekről, és egyedülálló kedvezményrendszert vehetnek igénybe. A szervezet alapvető célcsoportját képezik az egyetemi oktatók és dolgozók mellett azok a volt hallgatók, akik a Szegedi Tudományegyetemen tanultak, és itt szerezték meg diplomájukat.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása