A Goodwill Pharma Nyrt. az SZTE Alma Mater Díj 2023-as nyertese

Tizenhetedik alkalommal adták át az SZTE Alma Mater presztízsdíját, amelyet Szegedi Tudományegyetem öregdiák szervezete minden évben azon cégnek ítél, amely kiemelt foglalkoztatója az SZTE-n végzett hallgatóknak, szoros kapcsolatot ápol az intézménnyel és támogatja céljainak megvalósítását. A díjazott, a Goodwill Pharma Nyrt. nemcsak számos SZTE-s rendezvény támogatója, de több kutatás-fejlesztési projektekben is együttműködik az egyetemmel, és évek óta gyakornoki program keretében várja a Szegedi Tudományegyetem hallgatóit.

img_6420.jpg

A nyertes ünnepélyes keretek között vehette át az a címmel járó emléklapot, valamint üvegdíszt a régió legnagyobb álláskeresési fórumán 2023. április 18-án az SZTE Állásbörzén. A rendezvényt Prof. Dr. Gellén Klára, a Szegedi Tudományegyetem oktatási rektorhelyettese nyitotta meg, majd Dr. Bene Tamás, nemzetközi és közkapcsolati igazgató méltatta a 2023-as év Alma Mater Díjazottját. Az elismerést idén a Goodwill Pharma Nyrt. kapta, a kitüntetést Dr. Jójárt Ferenc, a Goodwill Pharma Nyrt. alapítója, tulajdonosa vette át.

img_6385.jpgA cég régóta támogatja és segíti az egyetemet úgy az oktatás, mint a kutatás és a gyógyítás terén. Kiemelt szerepét ,jól mutatja az is, hogy a vállalat munkavállalóinak 30%-a a nemzetközi telephelyeket is figyelembe véve egykori SZTE-s hallgató. Ahogy Dr. Bene Tamás megosztotta velünk a történetet: Szent-Györgyi Albert nevén és örökségén keresztül a Szegedi Tudományegyetem, valamint a Goodwill Pharma összefonódik, ugyanis Szent-Györgyi Albert örökösei a Goodwill Pharmát bízták meg a védjegyoltalom alatt álló Szent-Györgyi Albert név gondozásával, amit alázattal és nagy tisztelettel folytatnak, így az ő közbenjárásuknak is köszönhető, hogy az Orvosi Kar ismét Szent-Györgyi Albert nevét viselheti.

A Szegedi Tudományegyetem Alma Mater Díját immár 17 éve minden évben olyan cég vagy szervezet kapja, amely az SZTE-vel szoros tudományos és/vagy szakmai kapcsolatot ápol, támogatja céljainak megvalósítását és kiemelt foglalkoztatója a Szegeden végzett hallgatóknak. 

img_6428.jpgDr. Jójárt Ferenc az elismerés átvétele után kiemelte, hogy az Alma Mater Díj megerősíti bennük azt, hogy a cég és az egyetem közötti jó és harmonikus kapcsolatba fektetett munka nem hiábavaló.

Mivel a felhívással nem titkolt szándéka az alumni szervezetnek, hogy az együttműködések mellett a volt és jelenlegi hallgatók foglalkoztatottságát, piacképességét is növeljék, ezért - hogy ezeket folyamatosan generálják - mindig csak az utolsó két évre vonatkozóan nézik a pontozási szempontok alakulását a pályázó cégek esetében.  Ez alapján minden évben az azt megelőző évek díjazottjai számára is nyitott a jelentkezés, és ezzel a lehetőséggel évről-évre élnek is a cégek. Az idei díjazott a számos együttműködés ellenére idén pályázott és nyert először. Az értékelési szempontok a volt hallgatók foglalkoztatása mellett mind a kutatási, mind a támogatási, mind pedig a hallgatók gyakorlati és vállalkozási ismereteinek támogatására kiterjednek, a Goodwill Pharma Nyrt. mindegyik a területen aktív partnere a Szegedi Tudományegyetemnek. 

Köszönjük az eddigi együttműködést, gratulálunk a Goodwill Pharma Nyrt.-nek, akik az év folyamán kiemelt figyelemben részesülnek, valamint jogosultak az „SZTE Alma Mater díj 2023.” megjelölést használni vállalati megjelenéseiben.

A pályázat részletei és a korábbi nyertesek:

https://sztealmamater.blog.hu/2023/02/09/szte_alma_mater_dij

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sztealmamater.blog.hu/api/trackback/id/tr2118106040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete legfőbb célkitűzésének tekinti, egy olyan közösséget építsen, amelyben az egyetem öregdiákjai a diplomaszerzést követően is kapcsolatban maradhatnak az intézménnyel és egymással. Az Alma Mater-tagok részesei lehetnek az egyetemi életnek, értesülhetnek az itt zajló fejlesztésekről, rendezvényekről, és egyedülálló kedvezményrendszert vehetnek igénybe. A szervezet alapvető célcsoportját képezik az egyetemi oktatók és dolgozók mellett azok a volt hallgatók, akik a Szegedi Tudományegyetemen tanultak, és itt szerezték meg diplomájukat.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása