SZTE Lépjük meg! - Fuss, Tekerj, Gyalogolj! - 2023-as kihívás

Ha tavasz, akkor ismét itt az SZTE Alma Mater kihívása, ahol egyéni eredményeddel számítunk rád, hogy kiderüljön, melyik kar vagy egység lesz 2023. tavaszán a legsportosabb és a legaktívabb!

o_nyert_1.png

A korábbi kihívások tapasztalatait összegyűjtve az SZTE Alma Mater 2023. tavaszi kihívása csak a lényegre koncentrál: gyűjtsd a kilométereket futással, kerékpározással, gyaloglással és juttasd a dobogó legfelső fokára választott közösséged!

A kihívás részletei az SZTE Sportközpont szakmai ajánlásával kerültek meghatározásra:

A kihívás időtartama:

  1. április 10. – 2023. június 4.

A kihívás célja:

A rendszeres mozgás motivációjának elősegítése, minél több egyetemi polgár bevonásával az egészséges életmód népszerűsítése.

A résztvevők köre:

Minden egykori és jelenlegi SZTE-s egyetemi polgár, azaz az SZTE alumni közössége, SZTE dolgozói, valamint a jelenlegi hallgatók.

Milyen típusú mozgással lehet a kilométereket gyűjteni?

  • gyaloglás/túrázás
  • futás
  • kerékpározás
  • egyéb: úszás, önerővel hajtott vízi sporteszköz

A választott mozgásformák egyaránt végezhetők szabadtéren, valamint edzőtermi körülmények között (futópad, szobabicikli, evezőpad). Kérünk minden résztvevőt a tisztességes részvételre, azaz ténylegesen aktivitáshoz kötődő kilométerek feltöltésére. Bizonytalan esetekben az SZTE Alma Mater adminisztrátorai további igazolást kérhetnek a kérdéses kilométerekre vonatkozóan, melynek megtagadása esetén a kilométerek nem kerülnek beszámításra.

Kérünk mindenkit, hogy a végzett sportolási tevékenységet felelősséggel végezze, a teljesíteni kívánt távokat és mozgásformákat saját egészségi és fittségi állapotához mérten vállalja, bizonytalanság esetén kérje szakember segítségét és tanácsát. Az SZTE Alma Mater nem vállal felelősséget a kihívás során szerzett esetleges sérülésekért.

A részvétel menete:

1.

2. Tölts le egy applikációt (pl. STRAVA, Sport Tracker, Nike Run Club, ASICS Runkeeper) a telefonodra, vagy használd azt, amit eddig is megszoktál.

3. Válassz mozgásformát!

4. Indítsd el az applikációt, a mozgás végén állíts le és mentsd el! Fontos, hogy a megtett km-ek számítanak, így olyan funkciót válassz, amivel ez egyértelműen látszik!

5.

  • Töltsd fel az adott hétre vonatkozó képernyőfotókat a uniszegedalumni.com oldal SZTE Lépjük meg! csoportjába egy posztban, és írd meg mellé, hogy azon a héten hány km-t tettél meg kategóriánként összesítve (gyalog, futva, kerékpárral, „egyéb” módon), és mely közösségnek (KAR vagy EGYSÉG) kívánod felajánlani!
  • Feltöltés: minden hétvégén, szombat 6:00- hétfő 12:00 közötti időszakban, június 5- ig! Kérünk, hogy eredményeidet folyamatosan, hétről – hétre töltsd fel!
  • Egy héten többféle edzéssel is gyűjtheted a km-eket.

6. Ellenőrizd, hogy az SZTE-s kollégák helyesen rögzítették a beküldött heti teljesítményedet. Ha eltérést tapasztalsz, jelezz vissza! Ha nem kapsz visszajelzést a feltöltést követő péntekig, akkor vedd fel a kapcsolatot velünk az almamater@szte.hu címen!

Jutalmak az egészséged megőrzésén felül:

23 db garantált ajándék kisorsolása a rendszeresen, legalább 6 héten keresztül feltöltő résztvevők között, amennyiben legalább 23 kilométert tettek meg a verseny alatt.

Külön díjazásban részesül:

  • A három legtöbb kilométert kerékpározó női és férfi résztvevő
  • A három legtöbb kilométert futó női és férfi résztvevő
  • A három legtöbb kilométert gyaloglással töltő női és férfi résztvevő
  • A legtöbb kilométert összegyűjtő Kar és Egység
  • A legaktívabb Kar, vagyis akinek a legtöbb személy gyűjti a kilométereket

Ismét van közös célunk! Idén az SZTE Alma Mater közösségének célja, hogy „meglátogassuk” az EUGLOH szövetség egyetemeit.A virtuális körutazáshoz mintegy 13.000 km-t kell összegyűjtenünk közösen.

Szegedi Tudományegyetem | Erasmus

Az eredményhirdetés és sorsolás az SZTE Sportközpontban az Alma Mater Weekend és Sportnapon 2023. június 10-én 10:00-12:00 között történik, míg a közös cél elérésének ünnepélyes átadására 2023. szeptember 20-án, az IDUS (Nemzetközi Egyetemi Sportnap) keretében történik meg.

Mindkét eseményen helyszíni kihívásokkal és aktivitással számítunk a résztvevők aktív jelenlétére!

Lépjük meg és gyűjtsük együtt az SZTE számára a kilométereket!

Szervezők:

SZTE Alma Mater

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sztealmamater.blog.hu/api/trackback/id/tr1718084682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete legfőbb célkitűzésének tekinti, egy olyan közösséget építsen, amelyben az egyetem öregdiákjai a diplomaszerzést követően is kapcsolatban maradhatnak az intézménnyel és egymással. Az Alma Mater-tagok részesei lehetnek az egyetemi életnek, értesülhetnek az itt zajló fejlesztésekről, rendezvényekről, és egyedülálló kedvezményrendszert vehetnek igénybe. A szervezet alapvető célcsoportját képezik az egyetemi oktatók és dolgozók mellett azok a volt hallgatók, akik a Szegedi Tudományegyetemen tanultak, és itt szerezték meg diplomájukat.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása