Tavaszi Karriernapok - Job fair at TIK
You can find the english description below the image.
Végre újra személyesen!
Az SZTE Állásbörze idén tavasszal, 2022. április 12-én (kedden), 10 és 17 óra között ismét az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs központban várja az érdeklődőket.
Illetve a szokásos módon, a rendezvényt megelőző napokon a Felkészítő Programok keretében érdekes munkaerő-piaci előadásokkal, workshopokkal, személyre szabott tanácsadásokkal várnak mindenkit az SZTE Karrieriroda munkatársai.
Ezen kívül itt kerül kiosztásra az idei SZTE Alma Mater Díj is, valamint várunk mindenki szeretett mi is, keressetek bizalommal a lépcsőnél!
Gyere el Te is, és találd meg az álommunkád!
Finally in person again!
This spring, on Tuesday 12 April 2022, between 10 am and 5 pm, the SZTE Job Fair will be held again at the József Attila Study and Information Centre of SZTE.
In addition, as usual, the organizers (SZTE Career Office) will be waiting for you with interesting labour market presentations, workshops and personalised advice in the framework of the Preparatory Programmes on the days preceding the event.
In addition, this year's SZTE Alma Mater Award will also be awarded here, and we are looking forward to welcoming you all, feel free to contact us at the stairs!
Come and find your dream job!

A bejegyzés trackback címe:

https://sztealmamater.blog.hu/api/trackback/id/tr1717792265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete legfőbb célkitűzésének tekinti, egy olyan közösséget építsen, amelyben az egyetem öregdiákjai a diplomaszerzést követően is kapcsolatban maradhatnak az intézménnyel és egymással. Az Alma Mater-tagok részesei lehetnek az egyetemi életnek, értesülhetnek az itt zajló fejlesztésekről, rendezvényekről, és egyedülálló kedvezményrendszert vehetnek igénybe. A szervezet alapvető célcsoportját képezik az egyetemi oktatók és dolgozók mellett azok a volt hallgatók, akik a Szegedi Tudományegyetemen tanultak, és itt szerezték meg diplomájukat.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása