Folytatódik az SZTE 100 - nyújtunk a Weekendig

copy_of_copy_of_untitled.png

Az egyetem alumni tagjai és dolgozói számára nem ért véget az SZTE 100 - az Alma Mater Weekend hagyományos időpontjáig, június 20-ig gyűjthetik a kilométereket a versenyzők. Az SZTE 100 - Nyújtás a Weekendig című kihíváson az SZTE karjai és egységei mérhetik össze erejüket. 

 

A verseny felhívása az alábbiakban olvasható:

 

 1_1.PNG

 

2_1.PNG

 

3_1.PNG

 

 

A versenyen továbbra is három kategóriában indulhatnak a résztvevők, ezek a futás (szabadtéren vagy beltéri eszközön), a kerékpározás (szabadtéren vagy beltéri eszközön) és a túrázás (szabadtéren). A nevezéshez először regisztrálni kell az SZTE Alma Mater honlapjára, ami az alábbi linken érhető el:

www.uniszegedalumni.com

Ezután a versenynek létrehozott csoportba kell feltölteni heti rendszerességgel a sporteredményeket igazoló képernyőképeket és a további kért információkat (név, melyik karnak/egységnek gyűjt, kategória, teljesített táv). Posztolni hetente egyszer, a péntektől vasárnapig tartó időszakban megengedett.

Az SZTE Alma Mater és SZTE Sportközpont által közösen szervezett verseny öt héten át, 2021. június 20-ig, az Alma Mater Weekend hagyományos időpontjáig tart. A Nyújtáson, azaz a karok és egységek közti versenyen részt vehetnek azok is, akik az SZTE 100 első körében nem csatlakoztak a kihíváshoz. Annak, aki most szeretne csatlakozni, az alábbi lépéseket kell követnie:

1. Regisztrálj az uniszegedalumni.com honlapon

2. Lépj be az SZTE 100 – nyújtás a Weekendig csoportba (korábban SZTE 100):

https://uniszegedalumni.com/groups/25/feed

3. Használj okosórát vagy tölts le egy applikációt (pl.: STRAVA, Nike Run, Sport Tracker) a telefonodra, vagy használd azt, amit eddig is megszoktál (a képernyőképen látszani kell a teljesítés időpontjának, időtartamának, távolságának és tempójának)

4. Válassz mozgásformát (futás-kint vagy beltéri eszközön, kerékpározás-kint vagy beltéri eszközön, túrázás-a szabadban)! Indítsd el az applikációt, a mozgás végén állítsd le és mentsd el! Az SZTE 100 – Nyújtás a Weekendig csoport hírfolyamába töltsd fel a képernyőfotót, -fotókat a teljesítményedről minden héten egyszer június 20-ig!

5. A kategórián belül teljesített távok összeadódnak, azaz lehetőség van több napon több táv teljesítésére is, de a kategóriák nem vonhatók össze.

Felmerülő kérdések esetén az SZTE Alma Mater munkatársait vagy a Sportközpontot lehet keresni:

SZTE Alma Mater: almamater@szte.hu

Ferentzi – Almási Dóra: almasi.dora.gabriella@szte.hu

Szervezők:

SZTE Alma Mater

SZTE Sportiroda

Sportközpont

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sztealmamater.blog.hu/api/trackback/id/tr4916573530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete legfőbb célkitűzésének tekinti, egy olyan közösséget építsen, amelyben az egyetem öregdiákjai a diplomaszerzést követően is kapcsolatban maradhatnak az intézménnyel és egymással. Az Alma Mater-tagok részesei lehetnek az egyetemi életnek, értesülhetnek az itt zajló fejlesztésekről, rendezvényekről, és egyedülálló kedvezményrendszert vehetnek igénybe. A szervezet alapvető célcsoportját képezik az egyetemi oktatók és dolgozók mellett azok a volt hallgatók, akik a Szegedi Tudományegyetemen tanultak, és itt szerezték meg diplomájukat.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása