2024. tavaszi ciklusban is várja a hallgatók jelentkezését a Csongrád - Csanád Vármegyei Kormányhivatal

2023. óta az Csongád - Csanád Vármegyei Kormányhivatal hivatalos Alumni Mentorpontként működik, ami azt jelenti, hogy az AMP keretében is jelentkezhetnek alumni munkatársakhoz az SZTE azon hallgatói, akik érdeklődnek a közigazgatás valamely területe iránt.

Miért érdemes az AMP keretében jelentkezni?

  • Az AMP kötetlen és rugalmas keretrendszere még azelőtt lehetővé teszi az ott folyó szakmai tevékenység megismerését, mielőtt egy kötelező szakmai gyakorlat keretében elköteleződne a hallgató.
  • Az AMP keretében a mentorálási együttműködés az egyes Hivatalok vezető alumni mentorainak irányítása mellett zajlik, így garancia arra, hogy alapos ás átfogó ismeretekkel zárd a programot.
  • Az AMP keretében a mentorálási folyamat során egyéb programokba is bevonunk, plusz szolgáltatásokban is részesülhetsz.
  • A Kormányhivatalt választva egy megbízható, stabil munkahelyet, fejlett munkakörnyezetet ismerhetsz meg, ahol magas szakértelemmel rendelkező kollégáktól tanulhatsz.
  • A Kormányhivatalnál szerzett szakmai kapcsolatok és tapasztalatok valódi előnyként fognak szolgálni karrierutadon.

Ne habozz! Jelentkezz az almamater@szte.hu címen, hogy a legjobbaktól tanulhass!

varmegye.png

A bejegyzés trackback címe:

https://sztealmamater.blog.hu/api/trackback/id/tr8918062248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Leírás

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete legfőbb célkitűzésének tekinti, egy olyan közösséget építsen, amelyben az egyetem öregdiákjai a diplomaszerzést követően is kapcsolatban maradhatnak az intézménnyel és egymással. Az Alma Mater-tagok részesei lehetnek az egyetemi életnek, értesülhetnek az itt zajló fejlesztésekről, rendezvényekről, és egyedülálló kedvezményrendszert vehetnek igénybe. A szervezet alapvető célcsoportját képezik az egyetemi oktatók és dolgozók mellett azok a volt hallgatók, akik a Szegedi Tudományegyetemen tanultak, és itt szerezték meg diplomájukat.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása